Päivitetty 11.08.2018

Kodin saanut koira: TOIVO


Syntymäaika: 2009
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (OneVet)
kastroitu

 

Perustiedot
24
.3.2018
Clinica Veterinara OneVet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista ja se paikka, jonka kautta jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman kautta Suomeen adoptoitu koira lähtee kotimatkalleen. Onevetissa on klinikkatilat Bukarestissa ja suuremmat tilat hieman Bukarestin ulkopuolella, Cosobassa. Cosobassa koiria on noin 300 ja osa näistä koirista löytää tiensä myös Kulkurien adoptio-ohjelmaan.

Vihdoin on koittanut myös aika myös ihanalle Toivolle päästä etsimään omaa kotiaan. OneVetin tarhalla on Toivo viettänyt jo vähintään kolme vuotta, ja aiemmin hyvin ujo papparainen on nykyään hieman reipastunut. Toivolla meinasi jo kerran käydä tuuri, sillä sen piti päästä Ruotsiin, mutta sinne lähtikin lopulta vallan väärä koira ja pappa jäi siten tarhalle. Se on edelleen ujo, mutta tutun ihmisen rapsutuksista ja huomiosta herra nauttii kovasti. Toivo vaikuttaa vaatimattomalta koiralta, joka ei vaadi kuuta taivaalta, sille varmasti riittäisi, kun saisi rauhassa nauttia oman ihmisensä huomiosta, ilman tarhan jatkuvaa hälinää. Tarhalla se ei hauku ja se tulee hyvin toimeen pihan muiden koirien kanssa. Toivo kaipaa rauhallista kotia, jossa tämän sympaattisen papparaisen hieman ujoa luonnetta ymmärretään.

Toivo on noin 50 cm korkea ja painaa 22-24 kg.

 

Päivitykset
11.8.2018
Toivo lensi tänään omaan kotiinsa.

27.6.2018
Onnekas papparainen varattiin tänään ja se pääse ikiomaan kotiinsa nauttimaan eläkepäivistään!

24.3.2018
Voi Toivo! Tämä pappa ei ehkä ole aina reippaana tunkemassa hakemaan huomiota tai rapsutuksia, eikä aina jaksa olla kaikessa menossa mukana muutenkaan, mutta eipä jokaisen koiran tarvitsekaan. Toivo on se ihana koira, joka kaikessa hiljaisuudessa hiippailee ihmisen takana ja hieman heiluttelee häntäänsä toiveikkaasti, jospa vaikka joku hänetkin huomaisi? Ja mitäpä tämä pappa elämässä muuta tarvitsisikaan, kuin hieman rapsutuksia ja ehkäpä pehmeän pedin, jossa olisi mukava viettää eläkepäiviä. Mitenkään vanhuudenhöperö ei Toivo kuitenkaan ole, ja se tarkkailee pihalla tilannetta jatkuvasti ja on kovin kiinnostunut vieraistakin. Ihan vieraan ihmisen rapsuteltavaksi Toivo ei halua, mutta tulee kyllä reippaasti luokse tervehtimään.

24.1.2018
Lisätty herttaiselle Toivolle uusia kuvia ja video. Missä on papparaisen ikioma koti?

8.12.2017
Toivo tavataan tällä kertaa pimeän tultua sisätiloissa, jossa se vetäytyy heti nurkkaan. Toivo selvästi säikkyy ihmisten liikkeitä, mutta eläinlääkäri Adinan kaivaessa herkkupurkin esiin, tulee se kuitenkin syömään ja pysyttelee ihmisten lähellä. Adina kertoo, että papalla on ollut elämänsä aikana huonoja kokemuksia ihmisistä ja luottamuksen voittaminen takaisin ei ole ollut helppoa. Alkuun Toivo oli jopa aggressiivinen, mutta nykyään se on Adinan mukaan kuin toinen koira. Aikaa tullaan vaatimaan kotonakin Toivon luottamuksen ansaitsemiseksi, mutta kärsivälisyys varmasti palkitaan tässäkin tapauksessa.

19.9.2017
Toivo tuli Kulkurien adoptio-ohjelmaan.

 

 

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Toivo saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Toivo on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin

Yhteyshenkilö: Tuuli Katainen

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.