Päivitetty 05.06.2020

Turvaa Ruoka: Anda Popescu


Our first thought in the morning and last one before we go to sleep is what will happen to our dogs if things escalate, which they will, eventually.

We already made smaller portions of food for our animals. We try to limit our activity to the basic needs, hopefully we will get through this.

Looking in my two older dogs’ eyes I see 200 (of which 40 cats) other pair of eyes who depend on us to stay alive and well enough to care for them.

Knowing we have you to help us is a huge comfort for all of us, like finally seeing the lighthouse through the awful storm

Anda Popescu/Happy Dogs Moreni

Tilanne kiristyy Bukarestissa ja kaupunki on asetettu karanteeniin. Ulkona saa liikkua vain luvan kanssa. Yhteistyökumppanimme ovat toistaiseksi terveinä ja saavat liikkua tarhoille yksi kerrallaan hoitamaan ja ruokkimaan koiria. Henkinen ahdistus ja pelko tilanteesta ja suurten koiramäärien hyvinvoinnin varmistaminen stressaavat kuitenkin jatkuvasti eläinsuojelijoita.

Turvaa ruoka-hätäkeräyskampanja on käynnissä 31.3.2020 saakka. Ollaanhan Romanian eläinsuojelijoille ja heidän suojateilleen Andan sanoin tukea ja turvaa tuovia majakoita tämän myrskyn keskellä?

Jos haluat olla mukana auttamassa, voit osallistua Facebook-keräykseemme.

Lisäksi lahjoittaa voi MobilePaylla tai tilisiirtona, josta ohjeet seuraavassa:

Rescueyhdistys Kulkurit ry, lahjoitustili FI73 1029 3000 3566 41, viite 1177

Mobile Pay, numero 23855, vapaavalintainen summa, viestiksi SOS

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Kiitos että autat.

Alun tekstin vapaa suomennos:

“Ensimmäinen ajatuksemme aamulla, ja viimeinen illalla ennen kuin menemme nukkumaan, on “mitä tapahtuu koirillemme, jos tilanne pahenee, mikä tulee lopulta tapahtumaan?”

Pienensimme jo koiriemme ruoka-annoksia. Yritämme rajoittaa toimintamme vain perustarpeiden hoitoon, toivottavasti selviämme tästä.

Kun katson kahden vanhemman koirani silmiin, näen 200 (joista 40 kissoja) muuta silmäparia, jotka tarvitsevat meitä terveinä ja hengissä.

Tieto siitä, että meillä on teidät, on meille suuri helpotus, kuin näkisimme viimein majakan hirveän myrskyn läpi.”

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.