Päivitetty 05.06.2020

Turvaa Ruoka: MG Rescue


 

I just heard the shop from the village near by shelter was robbed. So people have start to broke in to the places to find something to eat. As you know people broke in to our shelter also few times. They have stolen my rescued animals, Andrei the pig, few sheeps, chickens and some tools. I`ve been planning to put solar panels and security cameras on shelter but haven`t had money to do that. Im affraid for my animals. I think i will sleep at the shelter next nights again.

in kirjoitti eilen MG Rescuen Mihai Grigorie. Tilanne maailmalla, Suomessa ja Romaniassa aiheuttaa varmasti joka paikassa ikäviä lieveilmiöitä. Huijausyritykset ja rikollisuus lisääntyvät aina siellä, missä siihen on turvallisten rutiinien muututtua pienikin mahdollisuus. MG Rescuen tarhalla on 60 koiran lisäksi pelastettuja eläimiä aina hevosesta vuohiin ja kanoista sikoihin. Niinpä Mihain huoli on varsin ymmärrettävä.

Me emme voi poistaa kaikkia pelkoja emmekä ratkaista kaikkia Romanian eläinsuojelun arjessa olevia ongelmia, mutta me voimme auttaa jossain ja osoittaa tukemme näinä vaikeina aikoina heille, ketkä puolustavat uupumatta niitä, joita ei auta kukaan muu.

MG Rescue on yksi Turvaa ruoka-hätäapukeräyksen kohteista ja turvaamalla ruuan tarhan koirille pystymme helpottamaan Mihain taakkaa suurelta osalta.

Jos haluat olla mukana auttamassa, voit osallistua Facebook-keräykseemme.

Lisäksi lahjoittaa voi MobilePaylla tai tilisiirtona, josta ohjeet seuraavassa:

Rescueyhdistys Kulkurit ry, lahjoitustili FI73 1029 3000 3566 41, viite 1177

Mobile Pay, numero 23855, vapaavalintainen summa, viestiksi SOS

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Kiitos että autat.

Tekstin alun suomennos:

“Kuulin juuri, että tarhan lähellä olevan kylän kauppaan on murtauduttu. Ihmiset alkavat rikkoa paikkoja löytääkseen syötävää. Kuten tiedätte, myös tarhalle on murtauduttu aiemmin muutaman kerran. Ne ovat varastaneet pelastetettuja eläimiäni, Andrei sian, muutaman lampaan, kanoja, työkaluja. Olen suunnitellut aurinkopaneelien ja turvakameroiden asentamista, mutta siihen ei ole ollut vielä varaa. Pelkään eläimieni puolesta. Taidan taas nukkua tarhalla seuraavat yöt.”

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.