Päivitetty 21.01.2018

Kodin saanut koira: VALENTIINA


Syntymäaika: 7/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevetin klinikka)
steriloidaan

 

Perustiedot ja taustat

30.07.2017
Herttainen neiti Valentiina on löydetty vaeltelemasta metsästä kettinki kaulan ympärillä. Valentiina on hyvin onnekas, sillä paikallinen eläinsuojelija Ioana Bodea löysi sen. Ioana Bodea on ahkera ja uskomattoman eläinrakas vapaaehtoistyöntekijä, joka työskentelee Onevetissa. Vuonna 2005 perustettu eläinlääkäriklinikka Onevet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Onevetissa adoptio-ohjelman koirat rokotetaan, mikrosirutetaan ja testataan sekä ulko- että sisäloishäädetään. Niille tehdään myös EU-lemmikkieläinpassi. Lisäksi klinikan lääkärit tarkastavat koirat kliinisesti ja tarpeen mukaan tekevät lisätutkimuksia. Herttainen Valentiina etsii tällä hetkellä omaa kotiaan klinikalla ja adoptio-ohjelmaan se valikoitui ystävällisen ja leikkisän luonteensa perusteella.

Vieraita ihmisiä Valentiina lähestyy aluksi todella alistuvin elein, mutta jo lyhyen tutustumisen kuluttua se innostuu hepuloimaan ympäri pihaa koko takapää kippurassa ja nauttii suunnattomasti maharapsutuksista.

Valentiina on luonteeltaan hyvin utelias ja klinikan pihassa se tutkii ja haistelee jokaisen kohdan hyvin huolellisesti. Kaiken kaikkiaan Valentiina on hyvin iloinen ja herttainen pikkukoira, joka tulee klinikalla loistavasti toimeen muiden koirien kanssa.

Valentiinan säkäkorkeus on arvion mukaan noin 40 cm.

Nykytilanne

20.01.2018
Upea Valentiina lensi tänään Suomeen omaan kotiinsa

Aiemmat päivitykset

19.11.2017
Valentiina on todettu sydänmadon osalta positiiviseksi, joten pikkuinen jää vielä toistaiseksi Romaniaan saamaan tarvittavaa hoitoa.

17.10.2017
Suloinen Valentiina on tänään varattu omaan kotiin Suomeen! Onnea Valentiinalle ja sen tulevalle perheelle <3 

17.09.2017
Valentiina saa Romaniassa vierailevilta aktiiveilta arvosanan 10 + ja vielä papukaijamerkin päälle. Niin upea pikkukoira Valentiina on! Neiti on niin valmis kotikoira kuin vain voi olla. Nähdessään vieraita neiti juoksee suoraa luokse innoissaan ja heittäytyy selälleen odottamaan rapsutuksia. Valentiinan rapsutuspyyntöjä ja hellyydenosoituksia on melko vaikea yrittää vastustaa. Kauniista Valentiinasta ei yksinkertaisesti keksi mitään pahaa sanottavaa. Tämä pieni koiraystävä sopisi todella monenlaiseen menoon ja oloon, kunhan se vain saa rakastavan perheen. Valentinan naama on hieman tipsumainen ja sillä on alapurenta, joka ei kuitenkaan haittaa lainkaan neidin arkielämää. 

Lisätty Valentiinalle kuvia ja video syyskuulta.

—————————————————————————————————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Valentiina saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Valentiina on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Valentiinan yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.