Päivitetty 08.09.2017

Kodin saanut koira: VIVALDI


Syntymäaika: noin 2006
Sukupuoli: Uros
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
Kastroitu

 

Perustiedot ja tausta:
24.8.2017

Vivaldi on asuttanut häkkiä Suflete Dragin tarhalla Sintestissä jo pitkään. Suflete Dragin Alina Murgu ei muista tarkalleen milloin Vivaldi sinne tuli tai mistä mutta se on ollut siellä ainakin kolme vuotta. Vivaldi on iäkkäämpi uros, joka varmasti on kerennyt sekä kokea, että nähdä jo yhtä sun toista elämänsä aikana. Kooltaan Vivaldi on noin 50-55cm, 20-25kg. Vivaldi tulee toimeen ihmisten ja muiden koirien kanssa, vaikkakin suhtautuu alkuun ujostelleen uusiin ihmisiin.

8.9.2017
Vivaldi pääsi lentämään oman perheensä luokse Suomeen, torstaina 7.9.2017.

24.8.2017
Vivaldi koki onnenpäivän kun eräs henkilö Suomesta sen sattui huomaamaan erään postauksen yhteydessä. Otimme Vivaldista selvää ja toteutimme saman adoptioprosessin kun jokaisen kotiehdokkaan kanssa, joka haluaa adoptoida koiran yhdistyksemme kautta. Tarkkaan läpikäydyn adoptioprosessin  jälkeen voimme todeta, että Vivaldi on erittäin onnekas koira. Se pääsee nauttimaan loput seniorivuosistaan omassa kodissaan, oman perheen luona täällä Suomessa. Vivaldi varattiin tänään omaan kotiin <3


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Jos tiedät mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Vivaldi saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Vivaldi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Erityisadoptiossa olevat koirat on valittu huolellisesti yhteistyötahojemme kanssa yhteistyössä. Koirilla esiintyy jo tiedossa olevia puutteita, mutta niiden uskotaan soveltuvan kotikoiriksi, kunhan niiden mahdolliset erityistarpeet osataan tulevassa kodissa ottaa huomioon. Kulukorvaus näille koirille määräytyy tapauskohtaisesti.

Erityisadoptioon kuuluville koirille tehdään normaalin luovutussopimuksen lisäksi erillissopimus erityisadoptioon kuuluvan koiran omistajalle.

Vivaldin yhteyshenkilö: Mia Takolander 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.