Päivitetty 14.06.2017

Kodin saanut koira: VLADUT (erityisadoptio) nyk. WALDO


Vladut 7/2014

Vladut 7/2014

 

VLADUT

* n. 3 v.

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

13.6.2014
Vladut on hurmaavan persoonallinen, noin 3-vuotias koiraherra, joka elää tällä hetkellä Romaniassa, Onevet-klinikan huomassa. Aiemmin Vladut oli viettänyt aikaansa kahden koirakaverinsa kanssa lähikaupan liepeillä, mutta pojan onneksi klinikan lääkäri Adina löysi pojan ja nappasi sen mukaansa. Vladutin jäljelle jääneistä kavereista toisella oli matkassaan huonompi onni, ja se ehti jäädä auton alle ennen turvaan pääsyä. Vladut etsii nyt omaa kotiaan adoptio-ohjelmamme kautta.

Vladut on erityisadoptioissa, sillä sen vasen etujalka on kasvanut kieroon. Jalka pyritään tutkimaan Romaniassa ennen Suomeen tuloa, mutta uuden kodin tulisi olla valmis sitoutumaan jalan hoitamiseen ja mahdolliseen kuntouttamiseen. Vladuttia itseään koipi ei tunnu häiritsevän lainkaan, ja se liikkuu hyvin. Kulkureiden tavatessa tämä herttainen koira Romanian matkallaan, se hyppeli pallon lailla ja paineli tarhalla menemään muiden koirien mukana. Kului tovi, ennen kuin vääntynyttä jalkaa edes huomasi.

Luonteeltaan Vladut on iloinen, ystävällinen, humoristinen ja erittäin mukava koira. Nauravainen Vladut tulee toimeen myös muiden koirien kanssa, ja sen tulevassa kodissa voisi olla toinen koira kaverina, mutta se viihtyisi varmasti myös ainoana koirana huolehtivassa perheessä.

Vladutin rakennetta voisi luonnehtia makkaramalliseksi. Jotain corgimaisuutta tässä matalassa koirassa on. Korkeutta Vladutilla on noin 35 cm, ja painoa tällä hetkellä noin 13 kiloa. Kaikkein eniten huomiota herättää kutenkin sen näyttävä turkki, jota on paljon!

11.8.2014
Kulkurit tapasivat ihastuttavan Vladutin Romaniassa heinäkuussa 2014. Iloinen pikkuvesseli paineli menemään muiden koirien kanssa vapaana Onevet-hoitolan sisäpihalla. Kiero etujalka ei näyttänyt Vladutin menoa haittaavaan. Hulmuava turkki leikattu oli nyt leikattu lyhyeksi kesäturkiksi, jotta Romanian helteissä olisi mukavampi vipeltää ympäriinsä. Vladutista lisätty video ja kuvia.

1.9.2014
Vladut on varattu omaan kotiinsa Suomeen!

Vladut on kastroitu. Se saapuu Suomeen sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna ja EU-passin kanssa. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, koiran omistajan oppaaseen ja adoptoinnin kustannuksiin.

11.9.2014
Vladut lensi omaan kotiinsa Suomeen 11.9. illalla. Onnea ja pitkää yhteistä taivalta Vladutille ja sen omalle kodille!

14.6.2017
Saimme kesäisiä kuvaterveisiä Waldolta Suomesta! Hänellä pyyhkii loistavasti, ja ilmeestäkin näkee, että elämä hymyilee!

Kodin etsinnässä auttoi Evi.

Video Vladutista heinäkuussa 2014:

 

Video Vladutista Onevet-klinikalla 28.5.2014:

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.