Päivitetty 03.02.2018

Kodin saanut koira: ZARA


Syntymäaika: Noin 2007
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romaniassa (Mihaela Soare)
Steriloidaan

 

Perustiedot ja tausta:
28.12.2017
Zara on jo seniori-iän saavuttanut pikkumummo (arviolta noin 10-vuotias) jolla kokoa vain noin 22cm, 4kg. Kulkurien yhteistyökumppanin Mihaela Soaren äiti tuli kotiin Zara kassissa, eräänä päivänä. Hän oli ollut asioilla ja siellä tämä pikkumummo oli lyöttäytynyt hänen seuraansa. Mihaelan äiti ei löytänyt omistajaa, eikä ketään tämä pieni koira kiinnostanut, joten todennäköisesti se oli joutunut kadulle pärjääkseen itsekseen. Näin Zara saapui Targovisteen ja Mihaelan luokse, jonka kautta se sai mahdollisuuden uuteen elämään. Zaralle on tiedossa oma koti ja perhe, jonen pikkumummo pääsee muuttamaan heti kuin suinkaan mahdollista.

3.2.2018

Suloinen ja reipas Zara saapui oman perheensä luokse 27.1.2018.


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?

Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Zara saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Zara on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Zaran yhteyshenkilönä on Mia Takolander

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.