Päivitetty 29.10.2019

Kodin saanut koira: ALASKA (nyk. Aura)


Syntymäaika: 01/2018
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Happy Dogs Moreni)
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta
(26.5.2019)
Happy Dogs Moreni on eläintenhoitajana työskentelevän Anda Popescun vetämä yhdistys ja Kulkurien yhteistyökumppani. Morenin tarha sijaitsee noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Bukarestista ja siellä majailee noin 100 koiraa. Andalle on tärkeää, että koirat voivat niin hyvin kuin mahdollista ja ettei koiramäärä tarhalla nouse kohtuuttopihalla.man suureksi. Tarhan koirat asuvat pääsääntöisesti yksin häkeissään, joissain häkeissä on kaksi koiraa. Häkkialue on kokonaan katettu ja niissä kaikissa on pehmustettu koppi. Kaikki koirat pääsevät myös päivittäin ulkoilemaan vapaana.

Alaska on löydetty kadulta harhailemasta juoksuisena ja uroskoirien piirittämänä. Marilena näki koiran ja houkutteli sen urosten keskeltä ruuan avulla autoonsa turvaan ja toi tarhalle.

Alaska on nuori tyttö, tosi avoin ja leikkisä. Alaska innostuu oikein kovasti saadessaan vieraita. Tämä neiti nauttii kovasti rapsutuksista, antaa koskea itsenään miten vaan ja syö mielellään tarjottuja herkkuja. Alaska innostuu, kun hänelle puhutaan nätisti ja saa suloisia ilohepuleita ympäri häkkiään. Alaska vaikuttaa kohteliaalta koiralta, jotenkin pehmeältä ja herkältä tyttöseltä. Alaskan olisikin hyvä päästä tarhalta mahdollisimman nopeasti omaan kotiin, ettei tarhaelämä vaikuta siihen arkuutta lisäten. Alaska asuu tällä hetkellä häkissään yksin, mutta tulee muiden koirien kanssa hyvin toimeen.

Alaska on noin 50cm/20kg kooltaan.

Päivitykset uusimmasta vanhimpaan
19.10.2019
Alaska, uudelta nimeltään Aura tassutteli ensiaskeleet uuden perheensä rinnalla ja aloitti elämänsä rakastettuna lemmikkinä.
12.6.2019
Alaska on tänään varattu omaan kotiin Suomeen.
26.5.2019
Alaska tuli mukaan Kulkureiden adoptio-ohjelmaan.
_____________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.Alaska saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä, steriloituna ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Alaska on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.
Yhteyshenkilö:  Nina Ehrström

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.