Päivitetty 05.09.2016

Kodin saanut koira: ALBERT (nyk. Luka)


7/2015

7/2015

ALBERT

* uros

* syntynyt arviolta v. 2013

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

 

 

24.7.2015
Luiza Mandru on romanialainen eläinsuojelija ja Kulkurien pitkäaikainen yhteistyökumppani: Keväisin ja kesäisin Luizan piha täyttyy pennuista, jotka ovat syntyneet kadulle. Tästä syystä osa Luizan koirista asuu OneVet- nimisen eläinklinikan tarhalla. Myös OneVet on Kulkurien luottokumppani.

Albert on yksi tällaisista asukeista. Luiza näki Albertin kesäkuun lopulla autonsa ikkunasta. Hän pysähtyi ja nappasi koiran kiinni ennenkuin rankkurit ehtivät sen tekemään. Pienellä Albertilla ei olisi juurikaan ollut mahdollisuuksia pärjätä kunnallisella tarhalla, jos oli kadullakaan.

Albert on kiltti, ystävällinen ja ihmisrakas poika. Se pyörii iloisesti muiden mukana, mutta ei ole mikään energiapommi ja joka paikan häslääjä, vaan osaa ottaa myös iisisti. Albert on erittäin hyvä koira ja omaa hyvin miellyttävän luonteen. Se hienosti juttuun OneVetissa muiden koirien kanssa eikä juurikaan hauku. Luiza kertoo, että Albert on kuuliainen ja kultainen koira joka sopii monenlaiseen kotiin.

Albert on noin kymmenenkiloinen ja kolmekymmentä senttiä korkea.

25.7.2015
Albert on varattu omaan kotiin Suomeen.

9.8.2015
Albert saapui viime yön Kulkurilennolla omaan kotiinsa, jossa sitä malttamattomana odotettiin. Albert on nyt suomalainen koirakansalainen ja se saa elää loppuelämänsä rakastettuna perheenjäsenenä. Onnea Albert ja perhe.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Albert saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Albert on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Albertin varausasioissa auttoi Maarit Auranen.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.