Päivitetty 27.08.2021

Enkelikoira: VILMA (ent. Angelina)


Syntymäaika: 7/2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Luiza Mandru)
ei steriloitu

 

Perustiedot ja tausta
16.9.2014

Viisi pikkuruista tyttöpentua löydettiin harhailemasta metsästä elokuun alussa. Viisikko oli selkeästi kuljetettu sinne kauempaa ja jätetty oman onnensa nojaan, sillä pentujen emää tai pesää ei näkynyt missään. Emo on todennäköisesti “omistettu” koira, joka on tullut tiineeksi, ja omistaja on ratkaissut vahinkopennuista eroon pääsemisen näin. Tämä on surullista, mutta valitettavan yleistä toimintaa Romaniassa.

Pennut pääsivät ihanan eläinsuojelija Mandru Luizan luokse kasvamaan ja kehittymään. Luizan luona ne ovat saaneet sosiaalistua ihmisten ja muiden koirien ja kissojen kanssa ja leikkiä keskenään mielin määrin. Yöt ne ovat nukkuneet sisällä talossa ja niiden rokotusohjelma on hyvällä mallilla. Pennut ovat tällä hetkellä noin kolmen kuukauden ikäisiä ja ne ovat valmiita matkustamaan omiin, rakastaviin koteihinsa 11. lokakuuta jälkeen.

Kaikki tytöt ovat reippaita, uteliaita, leikkisiä ja avoimia koiran alkuja. Tällä hetkellä Angelina painaa 3,6 kiloa ollen pentueen pienikokoisin. Angelina ei kasva aikuisenakaan pientä keskikoista isommaksi.

Koska pennut tulevat Suomeen niin nuorina, niitä ei steriloida ennen tuloaan. Tulevien perheiden tulee sitoutua leikkauttamaan koirat neljän kuukauden aikana kotiin tulosta. Kulkurit osallistuvat sterilointikustannuksiin 25 %:lla.

Pennut tulevat Suomeen asianmukaisesti rokotettuina, ulko- ja sisäloishäädettyinä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi niillä on EU-lemmikkipassi ja mikrsiru.

Katelle, Ayanalle, Lialle, Angelinalle ja Gingerille etsitään vastuuntuntoisia, motivoituneita, sitoutuneita ja rakastavia koteja, joissa ollaan valmiita ja kykeneväisiä tarjoamaan pennulle tasapainoinen, onnellisen koiran elämä. Pennut tulevat tarvitsemaan johdonmukaista koulutusta alkaen sisäsiisteyden harjoittelusta ja niiden tulee kuulua elämääsi seuraavan 10-15 vuoden ajan.

Päivitykset

27.8.2021
Saimme surullisia uutisia Vilman perheeltä. Perhettään seitsemän vuotta ilahduttanut, suloinen Vilma nukkui pois yhtäkkisen sairauskohtauksen seurauksena. Vilma sai elää ihanan elämän perheensä kanssa. Suuret osanottomme Vilman perheelle!

27.10.2014
Angelina matkusti loppuelämän kotiinsa ja sai uudeksi nimekseen Vilma.

27.09.2014
Kaunis Angelina on varattu omaan kotiinsa Suomeen.


Tutustuthan huolellisesti ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, luovutussopimukseen, adoptoitavan koiran terveyteen ja kustannuksiin.

Varaajana toimi Jenni

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.