Päivitetty 23.08.2021

Enkelikoira: BUFI


Bufi tarhalla 28.05.15

Bufi tarhalla 28.05.15

BUFI

* Noin 8-vuotias

* Narttu

* Steriloitu

* Romaniassa

* Suomeen kotihoitoon 13.6.

 

 

 

23.8.2021
“Jouduimme sanomaan Bufalle hyvästit perjantaina ja päästämään hänet sateenkaarisille. Yritimme kipulääkkeillä pitkittää hyvästejä mutta lääkkeet ei riittäneet pitämään kipuja pois. Bufa ehti olla meillä 6v ja kaksi kuukautta. Ikää Bufalla oli 14v,8kk kuollessaan.Ihanampaa koiraa ei olekaan. Bufa ei ollut kenellekään vihainen. Eikä näyttänyt kenellekään hampaita,ei ihmisille eikä toisille koirille♥️Oli todella vaikea luopua hänestä oli meille kaikille niin rakas♥️

Suurimmat osanottomme Bufan perheelle, kiitos kun tarjositte lempeälle rouvalle kodin. Hyvää matkaa rakas Bufa.

28.4.2015
Romaniassa koirien hylkääminen on arkipäivää. Koska eläimen arvostus on maassa täysin toinen kuin meillä Suomessa, on koira helppo vain hylätä kadulle mistä syystä tahansa. Kaiken eläimiin kohdistuvan kurjuuden keskeltä löytyy toki myös ihmisiä, jotka hoitavat eläimensä ja haluavat huolehtia niistä loppuun asti. Jo varttuneempaan ikään ehtineellä, 8-vuotiaalla Bufilla on ollut kaikki hyvin läpi elämän. Sillä on ollut oma koti ja omistaja, joka on pitänyt siitä hyvää huolta. Valitettavasti elämäntilanteet muuttuvat ja Bufin omistaja on joutunut hiljattain myymään talonsa. Uuteen asuntoon ei koiraa saa ottaa. Omistaja on tehnyt kaikkensa, jotta hänen ei tarvitsisi luopua Bufista, mutta muiden vaihtoehtojen puuttuessa joutui tähän tilanteeseen päätymään. Vastuullisena omistajana hän kuitenkin otti yhteyttä Kulkureiden pääyhteistyökumppaniin Anda Murguun saadakseen Bufin turvallisiin oloihin, eikä vain heittänyt koiraa kadulle. Näin Bufi päätyi asumaan Andan tyttären, Alina Murgun kerrostaloasuntoon ja odottaa siellä uuden kodin löytymistä.

Bufi on luonteeltaan rauhallinen, mutta intoutuu rouva välillä leikkimäänkin. Leikkiessään ja ilostuessaan se haukkuu jonkin verran, kuten myös muissakin normaaleissa tilanteissa, esim. postin tullessa. Turhia Bufi ei kuitenkaan räksytä. Bufi on ystävällinen kaikkia ihmisiä kohtaan, niin tuttuja kuin vieraitakin. Yönsä rouva tykkää viettää sängyssä.  Bufi tulee hyvin toimeen toisten koirien ja kissojen kanssa. Korkeutta sillä on 33-38 cm ja painoa noin 12kg.

02.06.2015
Aktiivimme tapasivat Romanian matkallaan myös Bufin, Rouva on kovin ihmisrakas, lempeä ja rauhallinen. Odottelee omaa kotiaan Romaniassa ja olisi rokotusten puolesta valmis matkustamaan.

Lisätty uusia kuvia.

13.06.2015
Reipas Bufi saapui kotihoitoon pääkaupunkiseudulle.

21.06.2015
Bufi sai oman rakastavan kodin.

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Bufi saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Bufi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut Yhteydenotot Jennille.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.