Päivitetty 11.10.2016

Kodin saanut koira: ANITY


Syntymäaika: 2006
Sukupuoli: nartttu
Sijainti: Romania (Mihaela Soare)

 

 

15.8.2016
Anityn löysi Targovistessa vaikuttava eläinsuojelija Mihaela Soare heinäkuun alussa. Anity harhaili kadulla eksyneen oloisena ja koska Mihaela tunnistaa lähes kaikki kaupunkinsa kodittomat koirat, hän tiesi, ettei Anity ollut ollut katukuvassa ennen. Todennäköisesti se oli hylätty sinne omistajansa toimesta sen käytyä liian vanhaksi. Mihaela otti Anityn mukaansa kotiin ja nyt sille etsitään rakastavaa ja sitoutunutta loppuelämän seniorikotia.

Anity on rauhallinen ja vaatimattoman oloinen pienikokoinen mummukoira. Se ei pidä itsestään meteliä, ei hakeudu koirien keskinäisiin kinoihin, eikä haasta riitaa. Se nauttii makoilusta, nuuskuttelusta ja auringon lämpimistä säteistä. Niin ja tietenkin etenkin ihmisen huomiosta, jota se tällä hetkellä isossa koiraporukassa ei saa riittävästi. Anity tulee toimeen moitteetta muiden koirien ja kissojen kanssa.

Anity on kooltaan noin 6 kiloa painava ja korkeudeltaan noin 30 cm.

Anity etsii rauhallisemman puoleista aikuiskotia, jossa sille voidaan tarjota laadukkaita seniorikoiran koiranpäiviä, sopivassa suhteessa liikuntaa, pehmeitä petipaikkoja, rapsutuksia ja terveydestä huolehtimista. Anityn kodissa voi olla muita eläimiä tai se voi olla ainoana koirana. Koti voi sijaita missä asuinmuodossa vain.

————————————————————

30.8.2016

Anity on tänään varattu omaan odottavaan kotiinsa Suomeen, missä sitä odottaa onnellinen loppuelämä seniorikoiria ymmärtävässä rakastavassa kodissa.

11.10.2016

Anity saapui omaan kotiin 11.9.2016

———————————————————————————————

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?

Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Anity saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Anity on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Salla Honkapää

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.