Päivitetty 19.09.2020

Kodin saanut koira: ARROW ( nyk. Unto)


Syntymäaika: 2015
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Carpe)
ei kastroitu

 

Perustiedot ja taustaa

17.12.2019
Carpen tarha on Bukarestin ulkopuolella oleva Carmen Mandescun ylläpitämä tarha. Carpen tarhan rakentaminen on yksi Kulkurien kärkihankkeista. Tarhalla työskentelee myös suomalainen Veera Nuri huolehtien Carpen noin sadan koiran jokapäiväisistä tarpeista.

Arrow on asunut Bukarestin lähellä kadulla. Ystävällinen paikallinen nainen on ruokkinut Arrowia kotonaan. Jossakin kohtaa Arrow oli jo saada osuman rankkurin rauhoitusnuolesta, mutta Arrow väisti ja pelastui.

Arrow on reipas, utelias ja suhtautuu avoimesti ihmisiin. Aktiivien namit kiinnostavat kovasti, mutta samalla Arrow malttaa myös odottaa ja rauhoittua ihmisten läheisyydessä.

Arrow on arviolta 4-vuotias ja kokoa pojalla on 50cm ja 15kg.

Arrow etsii omaa, rakastavaa kotia, jossa elää koiramaista, onnellista elämää.

Päivitykset uusimmasta vanhempaan

19.9.2020

Arrow pääsi monen mutkan kautta vihdoin omaan kotiin!

17.12.2019

Arrow varattiin omaan kotiin! Onnea Arrow ja uusi koti!

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Arrow saapuu Suomeen asianmukaisesti kastroituna, rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Arrow on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Arrowin yhteyshenkilönä toimii Mari Tammenkoski

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.