Päivitetty 17.12.2019

Tonttuactionin kuudes toive: Ioana Bodean joululahjatoive liittyy koirankoppeihin


Tonttuaction/Ioana Bodea

Hei hurjaa, Tonttuactionissa, Kulkurien suuressa joulutoivekampanjassa, mennään jo toiveessa numero kuusi! Niinkuin joulukuusi! Kaikkiaan toiveita kuullaan kahdeksan kappaletta ja jouluna saamme tietää, kuultiinko eläinsuojelijoiden toiveita eläinten eteen <3Kuudennen toiveen meille esittää monille hyvin tuttu ja rakas eläinsuojelija Ioana Bodea. Ioanan vastuulla on noin sadan koiran päivittäinen hyvinvointi, josta hän huolehtii oman taloushallinnon palkkatyönsä ohessa. Ioanan tapaamme myös varmasti tänään, kun Kulkurien aktiivit matkaavat Cosobaan tapaamaan Ioanaa ja hänen koiriaan! Ioanan joulutoiveena on saada ostettua neljä kappaletta suuria, kahden koiran koirankoppeja tarhalla asuville koirilleen. Koppeja on välttämätöntä uusia aika ajoin niiden hajotessa ja ilman koppeja koirilla tulee Romanian talvessa aivan liian kylmä. Kopeissa käytetään pehmukkeena ja lämmikkeenä hyvin eristävää olkea, jota saa ostettua edullisesti Romaniasta, ja joka pysyy hyvin kuivana pitäen lämpöä. Neljä koirankoppia kustantaa kuljetuskuluineen 460 euroa. Se on Romaniassa suuri summa rahaa, ottaen huomioon kaikki lukuisat muutkin tarpeet, joihin Ioanan palkkapussi hupenee joka kuukausi. Jos haluat olla muka toteuttamassa Ioanan toivetta, lahjoita seuraavilla tiedoilla: Lahjoita Mobile Paylla vapaavalintainen summa numeroon 23855, viestiksi IOANAtailahjoita Rescueyhdistys Kulkurien lahjoitustilille FI73 1029 3000 3566 41, viitteksi 12522.Lue lisää Ioanan työstä: https://kulkurit.fi/yhteistyotahot/ioana-bodea/———–Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Publiée par Rescueyhdistys Kulkurit / Rescue Association Hobo Dogs sur Lundi 9 décembre 2019

 

Tonttuaction 2019-kamppis on edennyt kuudenteen toiveeseen, nimittäin eläinsuojelija Ioana Bodean joululahjatoiveeseen! Mutta kukas Ioana onkaan?

Ioana Bodea on ruokkinut kaduilla eläviä koiria ja kissoja koko elämänsä ajan. Vuodesta 1997 hän on pyrkinyt järjestämään sterilointeja kaduilla eläville koirille ja osalle hän yritti löytää koteja. Nyt Ioanalla on tavallisesti noin 45-55 koiraa vastuullaan ja näistä moni myös löytyy Kulkurien adoptio-ohjelmasta. Hän on perheensä kanssa omistanut kaiken vapaa-aikansa auttaakseen eläimiä ja me Kulkureissa olemme ylpeitä ja iloisia, että juuri Ioana on yksi yhteistyökumppaneistamme.

Ioanan joulutoiveena on saada ostettua neljä kappaletta suuria, kahden koiran koirankoppeja tarhalla asuville koirilleen. Koppeja on välttämätöntä uusia aika ajoin niiden hajotessa ja ilman koppeja koirilla tulee Romanian talvessa aivan liian kylmä. Kopeissa käytetään pehmukkeena ja lämmikkeenä hyvin eristävää olkea, jota saa ostettua edullisesti Romaniasta, ja joka pysyy hyvin kuivana pitäen lämpöä.

Neljä koirankoppia kustantaa kuljetuskuluineen 460 euroa. Se on Romaniassa suuri summa rahaa, ottaen huomioon kaikki lukuisat muutkin tarpeet, joihin Ioanan palkkapussi hupenee joka kuukausi.

Jos haluat olla muka toteuttamassa Ioanan toivetta,

lahjoita Mobile Paylla vapaavalintainen summa numeroon 23855, viestiksi IOANA

tai Rescueyhdistys Kulkurien lahjoitustilille FI73 1029 3000 3566 41, viitteksi 12522.

Kiitos tuestasi!

 

Lue lisää Tonttuactionista

Lue lisää Ioanan työstä

Katso muut Tonttuactionissa esitetyt toiveet:

MG Rescue toivoo rokotuksia koirille

Carpe toivoo lahjoituksia sydänmadon hoitoon

Luiza Mandru toivoo apua ulkoloishäätöihin

Anda Popescu toivoo lahjoituksia sterilointeihin

Adina Vladut toivoo varoja sterilointiklinikan rakentamiseen

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.