Päivitetty 15.02.2021

Kodin saanut koira: AUGUSTUS (nyk. Aukusti)


Syntymäaika: 2014
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Happy Dogs Moreni)
kastroitu

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyvään adoptioprosessin kulkuun ja luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta

15.2.2021
Happy Dogs Moreni -yhdistyksen ylläpitämä tarha on 1,5 tunnin ajomatkan päässä Bukarestista. Yhdistyksen perustaja ja “luotsaaja” on romanialainen Anda Popescu. Happy Dogs Morenin tarhalla koirilla on romanialaisittain hyvät oltavat, sillä koiramäärä pidetään maltillisena ja niiden hyvinvoinnista pyritään huolehtimaan mahdollisimman hyvin. Koirat pääsevät ajoittain jaloittelemaan leikkialueelle ja kaikissa häkeissä on katto suojana.

Augustus on noin kuusi vuotias uros, joka on elänyt elämänsä tarhalla. Augustus ei viihdy tarhan hälinässä kovinkaan hyvin, vaan kaipaa vapautta ja omaa kotia. Muutaman kerran Augustus on onnistunut karkaamaan, mutta omaa kotiaan hän ei ole vielä löytänyt.

Augustus tulee toimeen niin muiden koirien, kuin ihmistenkin kanssa. Hän asustaa yksin ja on melko allapäin kaivatessaan pois tarhalta omaan kotiin.

Kooltaan Augustus on noin 50cm ja 20kg.

Augustus etsii kotia, jossa hänelle tarjotaan koiramainen, rakastava elämä.

Päivitykset

15.2.2021
Ihana Augustus, uudelta nimeltään Aukusti, matkusti omaan loppuelämän kotiinsa 13.2 <3 Aukustin perhe kertoo, että herra on ottanut varsin rennosti ja ihan kuin olisi tiennyt heti, että tämä on hänen uusi kotinsa.

18.11.2020
Voi onnea! Augustus on varattu omaan kotiinsa ja odotus Suomeen matkustuksesta voi alkaa. Lämpimät onnittelut tulevalle perheelle <3

14.11.2020
Augustus aloitti oman kodin etsimisen Kulkurien adoptio-ohjelmassa.


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Augustus saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Augustus on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Augustuksen yhteyshenkilö: Olga Karttunen

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.