Päivitetty 09.11.2015

Kodin saanut koira: BONITA


BONITA

* noin 2-vuotias

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

 

7.9.2015
Romanialainen kadulle syntynyt tai sinne hylätty koira tietää, mitä on olla roska. Miltä tuntuu, kun heitetään pois, ei ole paikkaa minne mennä, tai ketään, joka huolehtisi tai välittäisi. Bonitallakin on joskus ollut koti, mutta se oli päättänyt dumbata koiransa: selviytymään tai jäämään selviytymättä. Niin tuikitavallinen tarina Romaniasta.

Bonitan elämä sai uuden suunnan, kun yhteistyökumppanimme, Asociatia Suflete Dragin (Kind Souls) -yhdistyksen eläinsuojelijat löysivät sen elokuun alussa vaaleaturkkisen kaverinsa, Boniton kanssa (videossa alhaalla) kassiin tungettuna Frumusanin kylästä, tien varrelta. Koirat saivat turvapaikan samaisen yhdistyksen uudelta Sintestin tarhalta.

Pikkuinen Bonita on noin 2-vuotias ja se painaa noin 5 kiloa. Korkeutta tyttösellä on noin 20cm. Tämä suloinen neitokainen on luonteeltaan rohkea, aktiivinen, leikkisä sekä hyvin sosiaalinen sekä koirille, kissoille että ihmisille. Tulee juttuun myös lasten kanssa.

19.9.2015
Yhdistyksemme aktiivit tapasivat Sintestin tarhavierailullaan myös suloisen Bonitan. He kuvailivat tyttöstä sosiaaliseksi pomppaloikka pikkukoiraksi, joka tulee hienosti toimeen isommassakin laumassa. Bonita tykkää ihmisistä ja rauhoittui syliin hellittäväksi. Leikkisä ja hauska ja melko letkeä tyttönen, joka kaipaa reippaana ja liikkuvaisena koirana varmasti aktiviteettia. kaiken kaikkiaan Bonita on hyvin hellyydenkipeä ja iloinen minikoira.

6.10.2015
Bonitan tarhapäivät ovat pian muisto vain, sillä se on tänään varattu omaan kotiinsa Suomeen.

7.11.2015
Bonita lensi tänään kotiinsa Suomeen.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Bonita saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Bonita on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan sivuillamme adoptoitavan eläimen terveyteenkoiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

Bonitan varaajana toimi Lilli Lanér.

Video Bonitasta
Video 2 Bonitasta

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.