Päivitetty 12.09.2020

Kotia etsivä koira: BRUNHILDE


Syntymäaika: 2009
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association/Cosoba)
steriloitu

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta
Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan. Eläinlääkäriklinikka OneVet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut OneVetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi. Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Adina perusti One Rescue Association -yhdistyksen vuonna 2017 ja yhdistyksellä on tarha Cosobassa noin puolen tunnin matkan päässä Bukarestista. Tarhalla asuu useita satoja koiria. One Rescue Associationin tarha on kuitenkin romanialaisittain hyvä, sillä siellä on päivittäin eläinlääkäri, koirat hoidetaan ja niiden elinolosuhteita pyritään parantamaan jatkuvasti.

Brunhilde on asunut tarhoilla jo vuosikausia. Brunhilde on ollut ensin Rosiorissa Huldan tarhalla, josta on jo vuosia sitten tullut Cosobaan. Mummelilla oli Cosobaan tullessaan stickerin sarkooma, joka on nyt hoidettu. Kun stickerin sarkooma on hoidettu on hyvin epätodennäköistä, että se uusisi tai tarttuisi muihin.

Brunhilden tarhavuodet näkyvät niin, että mummeli on hieman ujo ja epävarma ihmisten kanssa. Brunhilde vaikuttaa herkältä ja hieman varovaiselta, mutta on todella kiinnostunut ihmisistä. Kun mummelin häkkiin tulee ihmisiä, Brunhilde menee omaan koppiinsa. Hän antaa kuitenkin rapsuttaa itseään kopissa ja heiluttaa häntää ystävällisesti. Hän haluaisi tulla ihmisten luo, mutta ihan ei rohkeus vielä riitä.

Brunhilde nauttisi varmasti rauhallisista eläkepäivistä, jolloin saisi makailla omistajansa kanssa sohvalla Emmerdalea katsellen ja vastapainona käydä verkkaisilla kävelyillä metsän hajuja haistellen. Brunhildelle niin kovasti soisi sen oman eläkekodin pitkien tarhavuosien jälkeen. Oman pehmeän pedin ja hyvää ruokaa sekä rakkautta ja rapsutuksia jokaiselle päivälle. Brunhilde tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, joten uudessa kodissa mummelia voisi odottaa myös ystävällinen koirakaveri.

Brunhilde on noin 50 cm ja 22 kg.

Päivitykset
12.9.2020
Sympaattinen Brunhilde tulee mukaan Kulkureiden adoptio-ohjelmaan etsimään omaa eläkevuosien kotia.

_____________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?

Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Addie saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Addie on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Mari Jokinen

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa