Päivitetty 11.07.2019

Kodin saanut koira: CAPUSEL (nyk. PYRY)


Syntymäaika: 3-4/2017
Sukupuoli: Uros
Sijainti: Romania (One Rescue Association, Cosoba)
Kastroitu

 

Perustiedot ja tausta

20.4.2019

Capusel asuu romanialaisen eläinlääkärin Adina Vladutin perustamalla koiratarhalla Cosobassa, noin puolen tunnin matkan päässä Bukarestista. Koko parikymmenvuotisen eläinlääkärin uransa aikana Adina on samalla tehnyt eläinsuojelutyötä auttaakseen omalta osaltaan kotimaansa luputonta kodittomien koirien joukkoa. Vuonna 2015 toimintansa aloittaneella Cosoban tarhalla on jo sen suunnittelussa huomioitu erityisesti koirien tarve mahdollisimman rauhalliseen ympäristöön. Niillä on riittävästi sisätiloja ja piha, jossa ne saavat päivittäin ulkoilla.

Capusel on noin kaksivuotias, rauhallisen oloinen ja ystävällinen pienehkö koira. Sen päivät kuluvat tarhan pihalla muiden koirien kanssa, mutta kiihkeimmässä menossa se ei ole mukana vaan pysyttelee enemmän sivussa muista koirista. Se on myös aika hiljainen koira tarhalla. Capusel sopisi siis myös kerrostalokotiin ja olisi varmaan onnellinen ilman koirakaveria saadessaan oman ihmisen tai omien ihmisten jakamattoman rakkauden. Capusel painaa noin 10-12 kg.

Päivitykset

1.6.2019

Capusel lensi Suomeen ja muutti ikiomaan kotiinsa. Paljon onnea Capusel ja perhe!

12.5.2019

Capusel on varattu ja oma koti odottaa Suomessa.

20.4.2019

Pikku-Capusel pääsi Kulkureiden adoptio-ohjelmaan etsimään omaa kotiaan.

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Capusel saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Capusel on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Linkit ja yhteydenotto

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Yhteyshenkilö: Marjukka Kokko

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.