Päivitetty 14.03.2017

Kodin saanut koira: CHANELA


Syntymäaika: 2/2016
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romania ( Mihaela Soare )
Steriloidaan

14.2.2017
Târgoviște on kaupunki Romanian eteläosassa, Ialomițajoen varrella. Arviolta kaupungissa on noin 4000 koditonta koiraa ja eläinten asema ei ole hyvä tässäkään kaupungissa. Kulkureiden pitkäaikainen yhteistyökumppani, Mihaela Soare, asustaa äitinsä kanssa vanhassa omakotitalossa  Târgoviștessa ja yhdessä he tekevät kaikkensa auttaakseen alueensa kodittomia koiria ja kissoja.

Neiti oli otettu talteen vasta hiljattain Mihaelan kotikylältä. Mihaelan äiti oli kaupoilla ja Chanela oli lähtenyt seuraamaan häntä. Jonkin ajan kuluttua Mihaelan äiti oli pysähtynyt ja mennyt kyykkyyn ja tämä pikku neiti oli kipittänyt luokse ja kiivennyt syliin. Mihaelan äiti ei pystynyt jättää sitä kadulle kun kukaan paikalla olleista ihmisistä ei osannut sanoa mistä tuo pieni koira on tullut, osasivat vaan kertoa että heidän se ei ole. Niinpä pikkuinen Chanela matkasi tyytyväisenä takin sisällä lämpimässä Mihaelan luokse turvaan. Chanela on äärettömän kiltti, lempeä ja ihmisrakas koira. Chanela tulee moitteetta toimeen muiden koirien sekä kissojen kanssa, eikä neiti hauku juurikaan ja muutenkin vaikuttaa hyvin sopeutuvalta ja helpolta koiralta. Chaneal on utelias ja iloinen pieni koiran alku. Painoa neidillä on  6kg ja se on muutenkin pikkuinen pakkaus.

27.2.2017
Chanelan elämä saa piakkoin taas uuden käänteen, pikkuinen neiti on tänään varattu omaan kotiin joten matkustus suomeen on edessä päin. <3

14.3.2017
Ihana pieni Chanela on tänään saapunut kotiinsa, oman perheensä luokse ja ottanut ensi askeleet kotikoirana. Kaikkea hyvää uuteen elämääsi pikkuinen! <3

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Chanela saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Chanela on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Chanelan yhteyshenkilö on Anne Huhtala.

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.