Päivitetty 07.09.2019

Kodin saanut koira: CINDERELLA (nyk. Cindy)


Syntymäaika: 5/2017
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Ioana Bodea (Cosoba) Romania
Steriloitu

 

Perustiedot ja tausta

22.5.2019

Ioana Bodea on bukarestilainen nainen, joka on lapsesta saakka auttanut kotikaupunkinsa kodittomia kissoja ja koiria. Nykyään koko hänen perheensä osallistuu eläinten auttamiseen ja hän on miehensä kanssa rakentamassa omaa pientä koiratarhaa. Hän haluaa pitää tulevan tarhansa turvapaikkana niille koirille, joille isompien tarhojen olot ovat liian stressaavia. Ioana on toiminut jo pitkään vapaaehtoisena Onevetin ja Cosoban koiratarhoilla ja järjestänyt koirien sterilointeja jo 90-luvulta lähtien. Ioanalla on Cosoban tarhalla lukuisia koiria, joista hän huolehtii. Cinderella on yksi näistä koirista.

Cinderella on asunut aikaisemmin Mihailestin kunnallisella tarhalla, mistä Ioana on tuonut sen Cosoban tarhalle. Cinderella asustaa uroskoiran kanssa ulkoaitauksessa ja ne viihtyvät hyvin yhdessä. Kun yhdistyksen aktiivit vierailivat tarhalla toukokuun alussa, Cinderella riemastui saadessaan vieraita. Se hypähteli ympäri aitausta töpöhäntä vispaten ilosta suunniltaan. Se ei kaihtanut kosketusta vaan tunki suoraan vieraan syliin. Cinderella on ystävällinen ja energinen koira, joka on valmis muuttamaan oman kotinsa ilopilleriksi ja liikuttajaksi ja muuttumaan Tuhkimosta prinsessaksi. Sen linnaksi kelpaisi myös kerrostalo, sillä sen ei kuultu haukkuvan tarhalla.

Cinderella on noin 50 cm korkea ja painaa noin 20 kg.

Päivitykset

7.9.2019

Cinderalla on kotona. Onnellista elämää hänelle ja perheelle!

7.8.2019

Cinderella on varattu omaan kotiin.

1.8.2019

Aktiivimme tapasivat heinäkuun tarhamatkallaan Cinderellan, joka hurmasi heidät täysin. Vieraiden tullessa häkkiin tyttönen pomppasi heti tervehtimään ja oli niin ikionnellinen, että pääsi ilopissakin. Cinderella otti ihmisen läheisyydestä kaiken irti nauttien rapsutuksista ja antoi käsitellä itseään miten vaan. Välillä sen oli pakko käydä ilohepuloimassa ympäri häkkiä, mutta sitten taas ihmisen kylkeen töpöhäntä alati vipattaen. Cinderellalla on hauska tapa ottaa namit koko suullaan. Naminantotilanteessa se väisti sopuisasti kun häkkikaveri Doldy komensi sitä. Cinderalla on siis kerrassaan sydämellinen jykevä rakkauspakkaus. Lisätty Tuhkimo-prinsessalle uusia kuvia ja video.

22.5.2019

Cinderella aloittaa oman kodin etsimisen Kulkureiden adoptio-ohjelmassa.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Cinderella saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Cinderella on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Marjukka Kokko

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.