Päivitetty 26.08.2018

Kodin saanut koira: CIPRIANA


Syntymäaika: 6/2015
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romaniassa (OneVet)
Ei steriloitu

Perustiedot ja tausta
27.6.2018

Yksi suurimmista Kulkurien yhteistyötarhoista on eläinlääkäriklinikka OneVet.  Klinikan omistaa Adina ja Dragos Vladut, eläinlääkäreitä molemmat.  Cipriana kuuluu nyt Kulkurien adoptio-ohjelmaan tulevaan niin sanottuun  White Familyyn, joka koostuu pentutehtaasta selvinneistä Bichon-tyyppisistä koirista.

Luonteeltaan Cipriana on reipas ja tomera, vaikuttaa melko itsenäiseltä. Tarhalla ei ole erityisesti lähestynyt  vierailijoita, mutta on kiinnostunut ympäristön tapahtumista.  Ei hauku tarhalla, äänihuulensa on ehkä katkaistu.  Koska Cipriana on ollut pentutehtaassa huonoissa oloissa, voi olla että totuttaminen kotikoiran elämän vaatii tulevalta perheeltään erityistä kärsivällisyyttä.

Cipriana on noin kolmevuotias, kooltaan noin 30 cm ja 5-6- kg.  Videolta Ciprianan tunnistaa harmaasta kaulapannasta.

25.8.2018

Cipriana pääsi onnellisesti omaan kotiin.

————————————————————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Cipriana saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Cipriana on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Ciprianan yhteyshenkilö: Sari Laavi

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.