Päivitetty 25.08.2018

Kodin saanut koira: CONTROLUTA


Syntymäaika: 6/2017
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa ( Onevet)
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta

18.06.2018

Onevetin klinikka ja klinikan omistajien, eläinlääkäripariskunnan Adina ja Dragos Vladutin  ylläpitämä Cosoban tarha ovat yksi Kulkurien pääyhteistyökumppaneista. Tarhalla asuu jatkuvasti satoja koiria, jotka odottavat oman kodin löytymistä.  Muun muassa ei- toivottuja pentuja hylätään tarhan läheisyyteen ja tuodaan tarhalle jatkuvasti.

Controluta saapui tarhalle noin 2 kuukautta sitten, kun se löydettiin kadulta. Samana päivänä tarhalla oli viranomaistarkistus ja Controlutan nimi juontaakin juurensa tästä tapahtumasta. Controluta on kompaktin kokoinen herttainen ja todella iloinen nuori tyttö. Se suhtautuu todella avoimesti niin koiriin kuin ihmisiinkin ja kulkee ihmisten perässä saadakseen lisää huomiota. Ihmisen suunnatessa huomio tyttöön, hyppii tämä innoissaan vasten häntä villisti vispaten. Se asustelee navetassa yhdessä kahden muun pikkukoiran Cruellan sekä King Kongin kanssa. Meininki aitauksessa on rento eikä Controlutalla ole tarvetta päsmäröidä toisille koirilla tai kinata huomiosta tai ruuasta. Todella mutkattoman ja helpon oloinen kaunotar. Se suhtautuu aktiivien vierailuun rauhallisesti ja luottavaisesti vaikka tarhaelämä ja kaikki siihen liittyvä on sille vielä melko uutta.  Tyttö soveltuisi varmasti monenlaiseen kotiin ja miksipä ei vaikkapa harrastuskaveriksi johonkin lajiin.

Controluta on varsin kompakti pakkaus. Strategiset mitat tällä noin vuoden ikäisellä tytöllä on noin 40cm ja 10kg.

Päivitykset

25.8.2018
Tänään koitti päivä jolloin Controluta saapui Suomeen, jossa neitiä odotti omat ihmiset ja koiraveli. Onnea ja iloa yhteiseen elämään <3

19.7.2018
Controluta varattiin tänään omaan kotiin <3


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Controluta saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Controluta on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Mia Takolander

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.