Päivitetty 11.08.2018

Kodin saanut koira: CORINNA


Syntymäaika: 8/2017
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta
22.6.2018
Onevetin klinikka ja heidän ylläpitämänsä Cosoban tarha ovat yksi Kulkurien pääyhteistyökumppaneista. Tarhalla asuu jatkuvasti satoja koiria, jotka odottavat oman kodin löytymistä. Adinan ystävä oli löytänyt kauniin Corinnan kadulta ja pyytänyt Adinaa ottamaan sen luokseen, koska ei neitiä pystynyt itse pitämään. Adina otti siis Corinnan tarhalle ja se pääsee nyt etsimään kotiaan Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

Corinna on herttainen tyttö, joka oli aiemmin melko ujo, mutta on Adinan mukaan nyt reipastunut. Se ei edelleenkään tule suinpäin vieraiden rapsuteltavaksi, mutta tulee kuitenkin tervehtimään. Tuttua Adinaa neiti selvästi rakastaa ja onkin Adinan seurassa mitä iloisin nuori koira. Corinna on melko eloisa tapaus, mutta se osaa kuitenkin myös rauhoittua. Se asuu kahden muun koiran kanssa samassa häkissä ja vaikuttaa tulevan niiden kanssa hyvin toimeen.

Korkeutta kaunokaisella on tällä hetkellä noin 40 cm ja painoa reilut 10 kg. Se ei luultavasti tule kovin paljoa enää kasvamaan.

 

Päivitykset
28.7.2018
Corinna lensi omaan kotiinsa 28.7.

10.7.2018
Kaunis Corinna on tänään varattu omaan kotiinsa!

22.6.2018
Corinna aloitti oman kotinsa etsinnän Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

 

____________________________________________________________________________________________

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Mikäli Corinna tulee Suomeen alle kuuden kuukauden ikäisenä, sitä ei steriloida ennen kotiutumista. Tällöin tuleva koti sitoutuu steriloimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne steriloinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhdistykseen (varaajaan) ennen sterilointia.

Corinna saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Corinna on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Tuuli Katainen

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.