Päivitetty 02.09.2018

Kodin saanut koira: CRUELLA (nykyisin ELLA)


Syntymäaika: 2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta

Onevetin klinikan ylläpitämällä Cosoban tarhalla asuu satoja kotia etsiviä koiria, ja tarhasta tietoiset kyläläläiset hylkäävät koiria ja niiden ei-toivottuja pentuja usein tarhan läheisyyteen. Cruella ja King Kong on hylätty tarhalle pentutehtaalta noin neljä kuukautta sitten. Pentutehtailu on vakava eläinsuojelullinen ongelma myös Romaniassa, ja satunnaisia pennutukseen kelpaamattomia koiria saa mahdollisuuden uuteen elämään kun ne jätetään tarhalle.

Suloinen Cruella tulee tarhalla hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Neiti on myös vieraita ihmisiä kohtaan avoin, sosiaalinen ja reipas. Cruella on energisen oloinen pikkuneiti, ja se haluaisi kovasti päästä häkistään ulos. Adinan ympärillä Cruella pomppii iloisesti hakien rapsutuksia. Ihana Cruella on hyvin ihmisrakas.

Cruellalla on todettu patellaluksaatio eli polvilumpion sijoiltaanmeno molemmissa takajaloissa ja polvet on operoitu . Toipuminen on edennyt suunnitellusti.

Tarhalla Cruella haukkuu jonkin verran. Tällä kauniilla neidillä on arvion mukaan painoa noin 6 kg ja säkäkorkeutta noin 30 cm.

02.09.2018
Ella lensi Suomeen omaan kotiinsa eilen 1.9.

14.08.2018
Cruella nykyisin Ella on tänään varattu omaan kotiin Suomeen! Onnea Ellalle ja sen tulevalle perheelle <3

28.06.2018
Cruella on lisätty Kulkurien adoptio-ohjelmaan.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Cruella saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Cruella on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Cruellan yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.