Päivitetty 19.06.2017

Kodin saanut koira: DARLA DEE


Syntymäaika: 5/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Mihaela Soare)
steriloitu

 

11.5.2017
Romaniassa Târgovișten kaupungissa asuva Mihaela Soare tekee kaikkensa auttaakseen alueensa kodittomia kissoja ja koiria. Hän asuu vanhan äitinsä kanssa omakotitalossa, joka on täynnä heidän pelastamiaan eläimiä. Jo olemassaoleville eläimille Mihaela tarjoaa suojaa ja turvaa, minkä lisäksi hän on hyvin aktiivinen järjestämään alueella kissojen ja koirien sterilointikampanjoita.  Yhden sterilointapahtuman seurauksena Mihaelan luokse on päätyi myös suloinen Darla Dee.

Aktiiviemme ollessa vierailulla Mihaelan luona huhtikuun viimeisinä päivinä, oli pieni Darla Dee ollut Mihaelalla vasta kolme päivää ja sen ajan se oli viettänyt sisätiloissa, sillä se oli steriloitu ja oli vielä hiukan kipeä operaation jälkeen. Tyttönen tuotiin ensimmäistä kertaa ulos aktiivien vierailun yhteydessä ja se sai tavata pihan muut koirat. Se suhtautui hyvin tyynesti muiden koirien tutustumisyrityksiin ja jos jotain, se koetti vältellä niitä. Kun muut olivat sen haistelleet ja jatkoivat omaa puuhaansa, Darla Dee alkoi tutkia ympäristöään ja sen häntä kapusi jalkojen välistä. Hyvin nopeasti se hoksasi, että ihmisillä on hyvältä maistuvia nameja ja se istui mainiosti niitä kerjäävän koirajoukon jatkoksi. Pikkuisen häntä jatkoi innokkaasti häntänsä heilutusta ja Darla Dee haki kuumalta pihalta koirien kaivamia kuoppia, joihin saattoi lysähtää viilentymään. Darla Dee vaikuttaa kiltiltä ja herttaiselta tytöltä, joka tulee toimeen monenlaisessa kokoonpanossa. Se rohkaistunee kotona ajan kanssa, mutta se tarvitsee riittävästi tilaa ja aikaa kasvaakseen itsekseen. Sen ei kuultu tarhalla haukkuvan, mutta se ei tarkoita, ettei se hauku jatkossa. Darla Deetä ei pienen kokonsa vuoksi luovuteta ihan pienten lasten perheeseen.

Darla Dee on kooltaan noin 30 cm ja 8 kg.

4.6.2017
Darla Dee varattiin tänään omaan kotiin Suomeen.

19.6.2017
Darla pääsi lentämään Suomeen 18.6.2017 ja matka jatkui Helsinki-Vantaan lentokentältä yhdessä oman perheens kanssa, kotia kohti. Onnea ja onnellisia yhteisiä päiviä 🙂


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Darla Dee saapuu Suomeen asianmukaisesti steriloituna, rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Darla Dee on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Darla Deen yhteyshenkilö: Mia Takolander

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.