Päivitetty 08.08.2020

Kodin saanut koira: DIANA


Syntymäaika: 2019
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association/Cosoba)
steriloidaan

 

Perustiedot ja tausta
Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan. Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Adina perusti One Rescue Association -yhdistyksen vuonna 2017, yhdistyksellä on tarha Cosobassa noin puolen tunnin matkan päässä Bukarestista. Se on yksi Kulkurien keskeisimpiä yhteistyötahoja Romaniassa. Kaikki kauttamme Suomeen saapuvat koirat kulkevat tämän tarhan kautta, jossa niille tehdään kaikki tarvittavat valmistelut lentoa varten. Tarhalla asuu useita satoja koiria. One Rescue Associationin tarha on kuitenkin romanialaisittain hyvä, sillä siellä on päivittäin eläinlääkäri, koirat hoidetaan ja niiden elinolosuhteita pyritään parantamaan jatkuvasti.

Pienen Dianan tarina on surullinen. Sen entinen omistaja hylkäsi Dianan ja toisen koiransa Jinxin maaliskuussa Cosoban tarhalle muuttaessaan Bukarestiin asuntoon, johon ei saanut ottaa koiria. Ei mikään ihme, että sekä Diana että koirakaveri olivat tarhalle saapuessaan aivan kauhuissaan, niiden joutuessa kerta heitolla kodin turvasta keskelle koiratarhan vilinää.

Ajan kanssa tämä pieni tyttönen on kuitenkin reipastunut ja ottaa kontaktia ihmisiin ja tulee oikein hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Dianan sopisikin hyvin kotiin, jossa sitä odottaisi myös koirakaveri.

Päivitykset
8.8.2020

Suloinen Diana on tänään matkustanut kotiin oman perheensä luokse. Onnea yhteiseen tulevaisuuteen Diana ja perhe!

10.4.2020
Suloisen Dianan onni on kääntynyt, pieni tyttö tulee suoraan varattuna sivuille. Dianaa odottaa loppuelämän koti, eikä sitä enää koskaan hylätä.

_______________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen.

Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Diana saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Diana on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Mari Jokinen

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.