Päivitetty 15.04.2017

Kodin saanut koira: DINNY (Team Beaglemix)


Syntymäaika: 12/2016
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Rosiori)
Ei kastroitu

 

 

 

16.03.2017
Romaniassa on arviolta noin 2-5 miljoonaa kulkukoiraa. Osa näistä koirista päätyy kunnallisille tarhoille. Rosiorin tarha olisi ihan samanlainen kuin kaikki muutkin Romanian kunnalliset koiratarhat eli koirat kuolisivat siellä nälkään, janoon, sairauksiin ja stressin aiheuttamiin tappeluihin liiallisen koiramäärän takia, ellei tämän tarhan vastuuhenkilöksi olisi asemansa sitkeällä neuvotteluilla saavuttanut Cornelia Stan. Nuori nainen, joka ei voinut kääntää katsettaan pois apua tarvitsevista, on neuvotellut kaupungin pormestarin kanssa itselleen oikeuden toimittaa koirille ruokaa ja järjestää tarhalle eläinlääkintäpalveluita, kuten sterilointeja ja tarjota koiria adoptioon ulkomaille. Rosiorin tarha onkin yksi harvoista, jossa koiria ei tapeta.

Rosiorin tarhan läheisyydessä sijaitsee vaaleanpunainen talo, joka onkin tullut jo monille tutuksi, sillä siellä suoritetaan sterilointiprojekteja. Vaaleanpunaisella talolla asustaa Team Beaglemix, johon kuuluvat noin 3 kuukauden ikäiset pojat Deeqo, Deo ja Dinny. Niinkuin poikien tiiminimestä voi jo päätellä, niin näiden hulivilien rotuperimässä on beagleä. Harkitessasi siis Dinnyn adoptiota on hyvä tutustua beagleen rotuna sekä niiden luonteeseen sekä käyttäytymiseen, sillä siitä voi saada suuntaa-antavaa informaatio siitä, minkälainen koira tästä nuorukaisesta on kasvamassa. Se on kuitenkin varmaa, että pojat tulevat tulevilta perheiltään tarvitsemaan rajoja ja rakkautta.

Team Beaglemixiläiset ovat aivan äärettömän valloittavia pentuja. Ne tutkivat ympäristöään rohkeasti, lähestyvät ihmisiä luottav