Päivitetty 27.05.2017

Kodin saanut koira: DRACULA


Syntymäaika: 10/2012
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (OneVet)
kastroidaan

 

 

23.11.2016
Onevet on Kulkurien pitkäaikainen yhteistyökumppani ja vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut Onevetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi. Toinen klinikan perustajista, Dr. Adina, on erityisen kunnostautunut kodittomien koirien auttajana ja OneVetin hoitolan tiloissa asuukin pari sataa koiraa. Pieni Dracula löydettiin noin 300 metrin päästä hoitolasta. Se oli kauhuissaan löytöhetkellä ja poimittiin turvaan. Poika toipui kuitenkin nopeasti kaikista koettelemuksistaan.

Vieraita ihmisiä Dracula jännittää kovasti. Hetken tuumailtuaan antoi kuitenkin aktiiviemmekin silittää ja käsitellä itseään. Dracula tulee kuitenkin tarvitsemaan paljon aikaa ja ymmärrystä kotiutumisen jälkeenkin. Draculalle etsitään perhettä, jolla on koirakokemusta. Tuttujen ihmisten kanssa Dracula on oikein ihana ja rakastava koira. Emme kuitenkaan suosittele Draculaa lapsiperheeseen.

Muita koiria kohtaa Dracula on dominoiva ja hieman provoaja-tyyppiä. Narttujen kanssa Dracula tulee toimeen. Jotkut pienikokoiset urokset ovat myös ok, mutta riskien takia emme suosittele Draculaa myöskään toisen uroskoiran kanssa samaan perheeseen.

Dracula haukkui jonkin verran vierailun aikana, mutta se saattoi tietenkin johtua myös jännityksestä ja Pacolinon paikallaolosta, josta Dracula ei kauheasti tykännyt. Haukkuminen saattaa jäädä kotiutumisen myötä pois, mutta kaikkeen kannattaa varautua.

Huomioitavaa Draculassa on sen alapurenta. Se ei kuitenkaan haittaa poikaa millään tapaa ja Dracula pystyy siitä huolimatta syömään aivan normaalisti ja elämään muutenkin täyttä elämää.

Dracula on pienikokoinen. Korkeudeltaan tämä koiruli on noin 30cm.

23.01.2017
Pieni purentahirviömme, Dracula, ollaan varattu kotiinsa, jonne se tulee matkustamaan pikimmiten.

19.02.2017
Draculan tarina kohtasi sen surullisemman luvun ennen onnellista päätöstä. Dracula testattiin sydänmato positiiviseksi ja sen varaus peruuntui. Dracula palaa siis kotia etsivien joukkoon. Dracula saa hoidot Romaniassa ja on parin kuukauden päästä valmis matkaamaan omaan kotiinsa.

27.02.2017
Lisätty Draculalle uusia kuvia ja video helmikuulta.

10.05.2017
Kivikkoinen on pienen Draculan tie ollut tähän asti, mutta niinhän sitä sanotaan, että “Everything happens for a reason”. Näin on myös Draculan kohdalla. Dracula ollaan tänään varattu omaan kotiinsa ja saa kaverikseen päälle vuosi sitten Suomeen saapuneen romaniataren <3

27.05.2017
Vihdoin ja viimein koitti se päivä, kun Dracula pääsi monien mutkien kautta matkustamaan omaan kotiinsa. Onnittelut Draculalle ja perheelle <3

————————————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Dracula saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Dracula on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Nora Anttila

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.