Päivitetty 17.07.2017

Kodin saanut koira: FELLE


Syntymäaika: 1/2013
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Rosiori)
kastroidaan

 

9.3.2017
Komea nuori mies Felle etsii omaa rakastavaa ja koirakokenutta kotiaan Rosiorin kunnalliselta tarhalta käsin. Felle asustaa tarhalla ulkona, noin metrin mittaisen narun päässä, vierellään pieni koppi. Rosiorin kunnallinen tarha on karu paikka, mutta onneksi sinnikäs romanialainen eläinsuojelija Cornelia Stan on siellä tekemässä parhaansa, jotta karut olot olisivat koirille edes hieman siedettävämmät. Karuista oloista huolimatta tarhalle on tunkua ja aina yhden päästessä pois on lukuisia jonottamassa tämän onnekkaan paikkaa. Surkeatkin tarhaolot ovat katua ja sen vaaroja paremmat.

Felle on noin neljä vuotias poikakoira. Korkeutta pojalla on 55cm ja painoa luultavasti noin 20kg. Tarhalla se on odottanut jo kauan. Pohjimmiltaan poika on lempeä ja luottavainen, mutta stressi ja rankkurit ovat horjuttaneet sen uskoa paremmasta. Aktiiviemme vieraillessa Rosiorin tarhalla, poika oli silminnähden ilostunut, eikä lainkaan niin epäileväinen kuin ennen. Ihmisten tullessa lähelle se rauhoittui ja haki hellyyttä. Felle antoi myös hienosti tutkia itsensä, vaikka se poikaa tuntui jännittävänkin.

Felle on fiksu ja itsevarma. Se kaipaa rinnalleen ihmistä joka on kärsivällinen ja rauhallinen. Felle etsii koirakokenutta aikuiskotia, jossa ei ole liikaa hälinää. Toisista uroksista Felle ei pidä, mutta rauhallisen nartun kaveriksi se voisi sopia hyvinkin. Sitoutuneet aikuiset omistajat, jotka ovat valmiita antamaan aikaa kotiutumiselle ja tutustumiselle, olisi parasta mitä Felle voisi saada. Rajoja ja rakkautta, oikeassa suhteessa.

15.3.2017
Aktiivimme vierailivat Rosiorin tarhalla ja toivat Fellen kuulumisia ja uusia kuvia mukanaan! Felle on edelleen hyvin ihmisrakas ja reipas poika. Se tepasteli tohkeissaan ja riemuissaan kun ihmiset lähestyivät ja pyrki saman tien liki. Fellen häntä heilui lakkaamatta ja se oli todella positiviinen tapaus. Missä on tämän riemukkaan nuoren herran loppuelämän koti? Fellestä saisi varmasti loistavan lenkkeilykaverin, ja fiksuna poikana voisi nauttia muistakin harrastuksista!

17.5.2017
Felle, innokas koiramiäs parhaassa iässä. Turhat hötkyilyt ovat historiaa, mutta tekeminen maistuu vallan mainiosti. Ihmisen läheisyys on Fellelle niin kovin tärkeää, ettei se meinaa pysyä nahoissaan kun sen luokse menee. Aivan mahtava koira, joka ansaitsisi jo päästä jonkun onnekkaan ikiomaksi. Ihanalle Fellelle lisätty uusia kuvia, vaikkakaan mitkään kuvat eivät tee tälle upealle pojalle oikeutta.

17.7.2017
Felle on saanut ikioman kodin Saksasta. <3

 

__________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Felle saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Felle on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Fellen yhteyshenkilö on Elina Silvennoinen.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.