Päivitetty 03.03.2016

Kodin saanut koira: FLASH


Flash kaipaa huomiota 11/2015

Flash kaipaa huomiota 11/2015

FLASH

* Narttu

* Arvioitu syntymävuosi 2013

* Steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

 

4.11.2015
Kulkurien edustajat ovat parhaillaan Romaniassa tapaamassa yhteistyökumppaneitamme sekä lukuisia koiria, niin ohjelmassa jo olevia kuin myös uusia tuttavuuksia. Yksi Kulkurien pääyhteistyökumppaneista on Asociatia Suflete Dragi. Suflete Dragi ylläpitää Sintestin tarhaa, joka on unelma josta on tulossa totta. Sintestin tarha seisoo yhdistyksen omistamalla tontilla. Tarha on turvallinen ja se tarjoaa suojaa niin helteiltä kuin myrskyiltä. Sintestin eteen käynnistettiin keräyskampanja SUFLETE DRAGI – FOR GOOD, johon osallistumalla monet pääsivät auttamaan Sintestin rakentamisessa. Keäryksen aktiivinen osuus on päättynyt mutta Suflete Dragia pystyy yhä tukemaan lahjoituksilla. Sintestissä Kulkurien kolmikko vieraili eilen ja eräs uusi tuttavuus on Flash.

Flash on tuotu Alina Murgulle noin 2 kuukautta sitten. Flashin mukana tuli myös 5 pentua. Pennut ovat nyt noin 2,5 kuukautta vanhoja. Flash sai muuttaa Sintestin tarhalle pentujen jäädessään Alinan kotiin vielä toistaiseksi. Alinalla on kotihoidossa silloin tällöin erityistä hoivaa tarvitsevia koiria tai pieniä pentuja mutta koska Flash on aikuinen ja energinen koira, on parempi ratkaisu, että Flash siirtyi Sintestiin odottamaan sitä omaa kotia.

Flash on noin 2-vuotias ja kooltaan 40cm, 10-12kg. Viiden häkkikaverinsa kanssa Flash tulee toimeen hyvin mutta haluaa hieman pomottaa näitä, eteenkin jos lähettyvillä on ihminen tai herkkuja. Ei kuitenkaan ole aggressiivinen. Kaverit ovat hieman Flashia nuorempia koiria.

Neiti on erittäin elämäniloinen, sosiaalinen ja haluaa olla mukana kaikessa. Tunkee väkisin syliin kun edustajamme yrittivät ottaa kuvia myös muista koirista. Meidän väen kertoman mukaan tyttö ei lainkaan pahoittanut mieltänsä vaikka he joutuivat pitää kiinni tästä saadakseen muistakin kuvia. Flash antaa käsitellä itseään todella hienosti ja sillä hyvät hampaat.

Uskomme Flashin viihtyvän kodissa jossa saa virikkeitä ja riittävästi aktiviteettia ja liikuntaa. Sohvaperunaa Flashista ei saa, vaikkakin varmaan mielellään sohvassa joskus torkkuisi.

3.3.2016
Flashille on löytynyt oma koti Ranskasta, onne matkaan Flash <3

——————————————————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Flash saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Flash on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Flashin yhteyshenkilö: Mia Takolander

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.