Päivitetty 15.03.2017

Kodin saanut koira: FLOR (nyk. Leia)


Syntymäaika: 03/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Roxana Deissima)
steriloitu

 

 

01.02.2017
Roxana Deissima on toiminut aktiivisena eläinsuojelijana vuodesta 2007 alkaen. Kaikki alkoi siitä, kun Roxanan kotikulmillaan jo pidempään ruokkima koira joutui dog catchersien, eli paikallisten julmien ja väkivaltaisten rankkureiden, toimesta yhdelle Romanian kunnallisista tarhoista. Roxana lähti hakemaan koiraa takaisin ja näki ensimmäisen kerran kunnallisen tarhan kauheuden, koirien tuskan ja ihmisten julmuuden, eikä paluuta entiseen enää ollut.

Florilla on ollut hirveästi onnea matkassa, sillä se tuli pelastetuksi aivan sattumalta. Eräs romanialainen eläinsuojelija oli nähnyt pienen koiran tiensivussa ja pysähtynyt poimimaan tämän mukaansa, sillä muuten koiraa olisi odottanut varma kuolema autotiellä. Naisen päästyä tämän koiran luokse, hän huomasi myös toisen koiran. Tämä toinen koira oli Flor. Flor ryömi alistuneena, häntä huimasti vispaten, naisen luokse. Se ryömi niin matala kuin pystyi ja vinkui, aivan kuin olisi pyytänyt naista ottamaan hänetkin matkaan. Se kannatti, sillä pikkukoiran lisäksi, naisen mukaan lähti myös Flor. Nykyään Flor asuttaa Roxanan mini-shelteriä monien koirakaveriensa kanssa.

Flor on mitä kultaisin, ihanin ja ystävällisin nuori koiran alku. Florin mahtavaa luonnetta ei yksinkertaisesti riitä sanat kuvailemaan. Flor on luottavainen ja avoin, niin tuttuja kuin tuntemattomiakin kohtaan, mutta tutut ihmiset saavat sen ilohepuloimaan vallattomasti. Florin ihmisrakkaus onkin loputonta. Flor on nuoren ikänsä vuoksi erittäin leikkisä ja touhukas tyttönen. Se tulee toimeen kaiken ikäisten ja kokoisten koirien kanssa, joten tulevassa kodissa voi olla aivan surutta koirakaveri odottamassa.

Flor ei juurikaan hauku tarhalla.

Flor on 40cm korkea ja painaa 15kg.

20.02.2017
Kaunis Flor tyttönen pääsee seuraamaan tarhakaverinsa Nelen tassunjälkiä kohti parempaa tulevaisuutta. Myös Flor ollaan varattu omaan kotiinsa <3

15.03.2017
Ihana pörhöinen Flor lensi eilen Suomeen omaan loppuelämän kotiinsa <3 Flor sai uudeksi nimekseen Leia ja pääsee opettelemaan oikean kotikoiran elämään <3 Onnea Flor ja perhe!

———————————————————————-

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Meici saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Meici on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Nora Anttila

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.