Päivitetty 23.08.2013

Kodin saanut: GARFIELD


GARFIELD

* n. 2 v

* uros (kastroitu)

* Rakvere, Viro.

Garfield on tullut Rakveren tarhalle Paiden kaupungista 4.5.2013 ja se on ollut jo löydettäessä kastroitu. Tarhalla sen iäksi on arvioitu pari vuotta. Garfield on nimensä veroinen jötikkä ja mahtuu kuvaustilanteessa juuri sopivasti tarhan johtajan Kallen isoon syliin. Se lähtisi siitä mieluummin tutkimaan paikkoja kuin kököttäisi sylissä nolosti paijattavana, mutta tyytyy kohtaloonsa eikä venkoile liikoja. Naamasta näkee kuitenkin mitä se on kaikesta tästä mieltä.

Garfield on hauska kolli ja tykkää kuulema yllätys yllätys, leikkimisestä, erityisesti narunpätkillä. Garfield osaa kulkea myös valjaissa ja osaa käyttää hiekkalaatikkoa oikeaoppisesti. Garfield on ihan ystävällinen kissa eikä tarhalla ole häiriintynyt toisista kissoista, pikkukoirista eikä sitä tervehtimässä käyneistä lapsistakaan.

Garfield testataan vielä Fiv:n ja Felv:n varalta ennenkuin se voi muuttaa uuteen kotiinsa.

17.7.2013 Garfieldia käydään moikkaamassa tarhalla, mutta se on tällä kertaa niin järkyttynyt samaan aikaan huoneessa vierailevasta pikkukoirasta, ettei muuhun pysty keskittymään yhtään. Toteamme vain, ettei Garfield sovi ainakaan koiralliseen kotiin..

23.8.2013 Garfield sai oman kodin Virosta.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.