Päivitetty 13.12.2016

Kodin saanut koira: GLADYS


Syntymäaika: 2014-2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Mihaela Soare)
steriloidaan

21.11.2016

Gladys päätyi adoptio-ohjelmaamme siten, että yhteistyökumppanimme Mihaela Soare oli taannoin käynyt taas vierailulla kunnallisella tarhalla ja tämä pieni neiti oli tuotu sinne vasta muutamaa päivää aiemmin. Mihaela näki kuinka pieni tyttö oli ihmeissään ja hämmentynyt jouduttuaan tarhalle ja otti sen mukaansa. Gladyksellä on varmasti ollut koti koska se oli melko hyvinvoivassa kunnossa eli joku on siitä huolehtinut.

Gladys on iloinen ja leikkisä hymyileväinen pieni tyttö, iältään noin 1-2-vuotias. Se tulee hyvin toimeen muiden koirien sekä kissojen kanssa. Gladys on myös utelias ja reipas ja tuleekin iloisesti moikkaamaan kaikki uudet ihmiset. Gladys viihtyy ihmisten seurassa ja kuvatessa neidistä kuoriutuu linssilude. Gladys ei juuri hauku eli koti voisi sijaita myös kerrostalossa.. Tyttö on saanut jo rokotuksensa Onevetissa ja tullaan pian myös steriloimaan. Enää neidiltä uupuu oma loppuelämän koti.

Gladys on kooltaan pieni, pikkuneiti painaa noin 6 kiloa ja korkeuttakaan ei ole kuin noin 30 senttiä.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Gladys saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Gladys on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

13.12.2016

Gladys on varattu omaan kotiinsa. Neiti matkustaa pian Englantiin.

Yhteyshenkilö: Jenni Huuskonen

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.