Päivitetty 10.02.2019

Kodin saanut koira: GRETEL


Syntymäaika: 5/2018
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Ioana Bodea, fosterissa)
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta

26.11.2018

Ioana Bodea on romanialainen eläinsuojelija, joka on omistanut elämänsä hylättyjen koirien auttamiselle. Ioana huolehtii yhdessä miehensä kanssa pääyhteistyökumppanimme OneVetin koirasuojalla Cosobassa  olevista, noin 400 koirasta. Useat Cosoban tarhalla asuvista koirista löytyvät myös Kulkurien adoptio-ohjelmasta.

Gretel on varsin mainio nuori neiti. Se on pääväritykseltään valkoinen, mutta turkissa – ja etenkin takapuolen päällä – on mustia täpliä. Pää on pääosin musta. Se muistuttaa hieman bordercollieta.  Gretel jäänee keskikokoiseksi koiraksi, vaikka saattaa vielä vähän kasvaa. Gretel asuu tällä hetkellä sijaiskodissa. Gretel on luonteeltaan utelias ja reipas. Se suhtautui tavattaessa aktiiveihin rohkeasti, ja teki tuttavuutta mutkattomasti kiipeämällä syliin. Läheisyyttä se etsii, ja innostuu syliin nostamisesta. Koiran käsittely on helppoa ja vaivatonta. Gretelin tarinasta tiedetään, että se löydettiin yksinään pellolta harhailemasta, mistä Ioanan ystävä sen pelasti.

Gretel on jo saanut kaikki rokotukset, ja se on perusterve. Käytös on kilttiä, se suhtautuu ystävällisesti toisiin koiriin ja läpäisi kirkkaasti kissatestin – ei siis jahdannut tai osoittanut aggressiota, vaan kävi ystävällisesti tervehtimässä. Tämä koiraneiti voisi soveltua lapsiperheeseen tai toisten koirien kaveriksi, myös kissatalouteen. Gretel lienee helposti koulutettavissa, namit kiinnostavat kovasti. Tästä kelpo kaveri agilityyn, nenähommiin tai muihin harrastuksiin!

 

Päivitykset uusimmasta vanhimpaan

9.2.2019

Ihana Gretel matkusti tänään kotiinsa ikiomien ihmistensä ja koira-isoveljen luo <3 Onnea Gretel ja perhe!

11.1.2019

Touhukas Gretel on varattu omaan kotiinsa!

26.11. 2018

Gretel liittyi kotia etsivien koirien joukkoon Kulkureiden adoptio-ohjelmassa.

__________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Gretel saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Gretel on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Yhteyshenkilö: Maiju Lanki

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.