Päivitetty 28.12.2015

Kodin saanut koira: HANSEL


Hansel poseeraa 9/2015

Hansel poseeraa 9/2015

HANSEL

* uros

* arvioitu syntymävuosi 2013

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

 

 

26.10.2015
Asociatia Suflete Dragi yhdistys on toinen Kulkurien pääyhteistyökumppaneista Romaniassa. Suflete Dragia vetää sitkeä ja ahkera nuori nainen nimeltä Alina Murgu yhdessä äitinsä Anda Murgun kanssa. Yhteistyö Kulkurien kanssa on jatkunut vuodesta 2012 lähtien.

Suflete Dragin päätarha on Sintestin tarha. Sintestin tarhalla asustaa myös nuori uroskoira, nimeltä Hansel.

Hansel tuotiin tarhalle erään kyläläisen toimesta mutta muu Hanselin taustasta on hämäränpeitossa. Hansel on erittäin sosiaalinen ihmisille, antaa hienosti käsitellä itseään ja kaipaa selvästi huomiota ja läheisyyttä. Kulkurien edustajat tapasivat Hanselin syyskuussa ja kertovat Hanselin olevan helpottunut päästessään syliin, eikä olisi millään halunnut takaisin maahan.

Hansel on noin 2-vuotias ja kooltaan pieni, korkeutta on kertynyt noin 30-40cm ja painoa pojalla on 6-8kg.

Muiden koirien kanssa Hansel tulee hyvin toimeen ja on häkkinsä rauhallisin asukas. Hansel jää jopa hieman muiden jalkoihin sillä poika on todella rauhallinen ja kiltti. Uskomme Hanselin sopivan toisen koiran kaveriksi mutta koirakaverin tulisi olla kiltti ja lempeä, liian dominoivan koiran kaverina Hansel olisi varmaan aika onneton.

28.12.2015
Saimme tänään tiedon, että Hansel on löytänyt oman kotinsa Ranskasta. Ihanaa elämää sinulle, Hansel!

————————————————————————————————————————-

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen.

Muistathan, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Nuori koira tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Hansel saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Hansel on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Hanselin yhteyshenkilö: Mia Takolander

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.