Päivitetty 09.04.2022

Kodin saanut koira: HARLEY HEART


Syntymäaika: 9-10/2021
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Associaton)
ei kastroitu

 

Perustiedot ja tausta
22.3.2022

Harley Heart ja hänen siskonsa syntyivät Targovistessa emolleen, joka on paikallisen perheen omistettu koira. Emon synnytettyä pennut, perhe halusi pennuista eroon ja eläinsuojelija Mihaela Soare lupasi auttaa pentuja, jos saa myös steriloida emon, ettei se enää jatkossa synnytä epätoivottuja pentuja. Näin tapahtui, emo steriloitiin ja se palasi omaan kotiinsa ja Mihaela otti kaksi pentua hoiviinsa.

Myöhemmin Mihaela pyysi One Rescue Associationin Adinalta apua pentujen kanssa ja pennut saivat turvapaikan Cosoban tarhalta, jossa Kulkurien aktiivit tapasivat ne maaliskuussa 2022.  Harley Heart varataan kotiin, joka menetti varatun pentunsa.

Päivitykset

9.4.2022

Harley Heart, koira jolla on sydän kirsun päässä saapui kotiin aloittamaan kaikkien aikojen seikkailun kotikoirana.

22.3.2022

Harley Heart varattu ikiomaan kotiin Suomeen!


Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Harley Heart saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Harley Heart on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Mari Tammenkoski

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.