Päivitetty 26.03.2022

Kodin saanut koira: ELEONOORA (Nyk. Padmé)


Syntymäaika: noin 12/2020
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Carpe)
ei steriloitu

 

Eleonoora on herättänyt paljon kiinnostusta, eikä siitä oteta tällä hetkellä enempää kyselyitä vastaan!

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin kuvaukseen adoptioprosessistamme, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta

7.1.2022
Carpe on lähellä Mitrenin kylää sijaitseva, romanialaisen Carmen Mandescun ylläpitämä tarha. Carmen on Kulkurien pitkäaikainen yhteistyökumppani ja Carpen tarha on rakennettu tiiviissä yhteistyössä Kulkurien kanssa vuosina 2016-2019. Carmenin ja Kulkurien yhteinen taival juontaa juurensa vuosien taakse:  ennen Carpea Carmen toimi Asociatia A Doua Sansan toisena perustajajäsenenä Glinan tarhalla, joka oli Kulkurien yhteistyökumppani vuodesta 2012 vuoteen 2016 asti. Carpen tarhan kantavana ajatuksena ovat olleet sekä Kulkurien että Carmenin eettiset ja kestävää kehitystä edustavat arvot: Carpella pyritään tarjoamaan koirille mahdollisimman hyvät oltavat ja perushoidon lisäksi huomiota pyritään kiinnittämään mahdollisimman paljon myös esimerkiksi arkojen koirien sosiaalistamiseen. Carpen tarhalla elää normaalisti 120-150 koiraa, sekä kissoja, joista kaikista huolta pitää tarhalla asuvat työntekijät, romanialainen pariskunta. Koronatilanteen vuoksi koirien määrä tarhalla on tällä hetkellä noin 190 koiraa.

Carmen ja Carpe ovat lisäksi yksi Kulkurien säännöllisistä yhteistyökumppaneista kohdemaan sterilointien parissa ja niin hänelle kuin meillekin on tärkeää tehdä jatkuvaa, kestävää eläinsuojelutyötä Romanian kodittomien koirien ongelman ratkaisemisen eteen, jotta yhtenä päivänä kodittomia koiria ei syntyisi enää niin paljon kodittomiksi.

Eleonooran, harmaan pötkyläkoiran Carmen löysi ojasta pellon laidalta reilu kuukausi takaperin. Eleonoora on ystävällinen, valloittava neitonen. Se pitää herkuista, mutta ihmisiä se rakastaa, hyppii vasten ja haluaisi kiivetä syliin.  Ihmisten lähtiessä häkistä se tarraa tassuillaan käteen kiinni, ja tuijottaa suoraan sieluun nappisilmillään.

Otathan huomioon, että nykyisestä reippaudestaan huolimatta uudessa kodissa kaikki asiat ovat Eleonooralle vieraita, kuten esimerkiksi sisätiloissa eläminen, hihnakäytös ja muut arkiset asiat. Se etsii rakastavaa, sitoutunutta kotia, joka olisi valmis kärsivällisesti opettamaan ja opastamaan sitä elämään kohti tasapainoisen, onnellisen kotikoiran arkea.

Eleonoora on noin 38cm korkea ja painoa löytyy 15-17kg. Sen ei kuulla haukkuvan tarhalla, joten se voisi sopia monenlaiseen ympäristöön. Eleonoora ei pistäisi pahakseen kotoa löytyvää koirakaveria, mutta pärjäisi varmasti myös ainoana koirana.

 

Päivitykset

19.3.2022

Eleonoora-pötkylä matkasi tänään omaan kotiin, ja saikin uudessa kodissa nimen Padmé. Kaikkea hyvää Padmé ja perhe. <3

18.1.2022
Eleonoora on varattu tänään omaan kotiin. <3

7.1.2022
Eleonoora aloitti oman kodin etsimisen adoptio-ohjelmassamme.

________________________________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Eleonoora saapuu Suomeen steriloituna/kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Eleonoora on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa. 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Eleonooran yhteyshenkilönä toimii Milla Kukkonen

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.