Päivitetty 01.08.2018

Kodin saanut koira: HESTU, nykyisin Lucifer


Syntymäaika: 11/2017-12/2017
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
kastroitu

 

Perustiedot ja tausta

Tim-Antilla ja Hestulla on ollut omistaja, mutta omistaja muutti toiseen kaupunkiin töiden perässä ja jätti tämän kaksikon entisen kotinsa pihalle. Omistajan isä toi hylätyt koirat Adinalle ja nyt hellyyttävä kaksikko odottaa omaa kotiaan Onevetin tarhalla.

Eläinlääkäriklinikka OneVet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut OneVetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi. Vuonna 2005 perustettu klinikka on eläinlääkäri-pariskunta Adina ja Dragos Vladutin omistuksessa.

Hestu on todella ihmisrakas ja ihana pötkylä, joka on kovin läheisyydenkipeä. Se tutustuu vieraisiin ihmisiin nopeasti ja on mielellään hyvin lähellä ihmistä. Hestu vaikuttaisi siltä, että se kiintyy hyvin nopeasti ihmiseen. Hestu on todella sympaattinen ja reipas partamies, joka on aivan täydellinen rakkauspakkaus.

Pötkylällä on arvion mukaan painoa noin 5-6 kg ja säkäkorkeutta noin 25 cm. Hestu on arvion mukaan noin 7-8kk vanha.

01.08.2018
Hestu nykyisin Lusifer lensi omaan kotiinsa 29.7.

24.07.2018
Hestu on tänään varattu omaan kotiin Suomeen! Valtavasti onnea Hestulle ja sen tulevalle perheelle <3

14.07.2018
Pikkuinen Hestu lentää Suomeen 28.7 kotihoitoon. Toivottavaa olisi, että pötkylä pääsisi matkustamaan suoraa omaan kotiinsa.

21.06.2018
Hestu on lisätty Kulkurien adoptio-ohjelmaan.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Hestu saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Hestu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Hestun yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.