Päivitetty 19.09.2020

Kodin saanut koira: HILLA


Syntymäaika: 11/2019
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association, Cosoba)
steriloitu

 

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja taustaa:

18.5.2020

Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan. Eläinlääkäriklinikka OneVet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut OneVetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi. Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Adina perusti One Rescue Association -yhdistyksen vuonna 2017, yhdistyksellä on tarha Cosobassa noin puolen tunnin matkan päässä Bukarestista. Tarhalla asuu useita satoja koiria. One Rescue Associationin tarha on kuitenkin romanialaisittain hyvä, sillä siellä on päivittäin eläinlääkäri, koirat hoidetaan ja niiden elinolosuhteita pyritään parantamaan jatkuvasti.

Yksi tarhalla asuvista koirista on energisellä meiningillään valloittava tyttö nimeltä Hilla. Tarhaolosuhteissa Hilla on ollut hyvin reipas ja iloinen neitokainen. Hän ottaa avoimesti vastaan ihmiset ja on kaikkien kanssa hyvin sosiaalinen. Myös toiset koirat Hilla ottaa ilolla vastaan. Hilla on erittäin aktiivinen ja leikkisä neiti joten tulevan kodin tulisikin olla reippaasta ulkoilusta nauttivia sekä koiramaisesta touhuilusta kiinnostuneita. Vilkkaan ja iloisen pennun tavoin Hilla saa riemuhepuleita sekä haukahtelee jonkin verran, enimmäkseen saadakseen huomiota.

Hilla on kooltaan noin 50cm korkea ja painaa noin 15kg.

Hillan ensimmäisen varauksen perhe on maksanut multiresistenttien bakteerien testauksen jo valmiiksi Hillalle. He toivoivat että testi tehdään Hillalle sen oman loppuelämän perhettä ja mahdollisia koirakavereita varten.

Päivitykset:

19.9.2020

Iki-ilonen Hilla tapasi tänään ensi kertaa oman perheensä, eikä riemulla ollut rajoja. Hilla hurmasi perheensä ensi näkemältä <3 Onnea Hilla ja perhe!

11.8.2020

Hillaa potkaisi onni uudestaan! Upea Hilla neiti on varattu uudelleen omaan loppuelämän kotiinsa <3

19.7.2020

Välillä elämän käänteitä ei voi ennustaa. Hilla palaa takaisin kotia etsiväksi koiraksi itsestään riippumattomista syistä. Toivottavasti Hilla huomataan pian uudestaan!

3.6.2020

Ilopilleri Hilla on varattu omaan kotiin. Suomessa häntä odottaa oma koti ja koirakaveri <3

18.5.2020

Hilla pääsi mukaan kulkurien adoptio-ohjelmaan, nyt enää sen oman perheen pitäisi huomata hänet.

——————————————————————————————————————————————————————-

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumista saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavarat saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Hilla saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Hilla on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.  Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Yhteyshenkilö: Anne-Mari Vihtonen

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.