Päivitetty 15.03.2017

Kodin saanut koira: ICEY


Syntymäaika: 01/2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Veera Nuri)
steriloitu

 

 

 

23.02.2017
Icey päätyi Asociatia A Doua Sansan ylläpitämälle Glinan tarhalle viime syksynä. Yhteistyökumppanimme ja A Doua Sansan toisen perustajajäsenen, Carmen Mandescun, tuttava toi Iceyn sinne samaan aikaan Sarmin ja Peticelin kanssa. Sarmi on Iceyn pentu, eikä kellään ollut aavistustakaan siitä, että Icey jälleen odotti pentua. Iceyn tarhalle tuonut nainen ei ollut maininnut mitään mahdollisista riskeistä eikä Iceyn laihan olemuksen takia kukaan osannut arvata sitä. Synnytyksen jälkeen Icey ja sen pentu Hazey siirtyivät Romaniassa asuvalle aktiivillemme, Veera Nurille, kotihoitoon ja ovat siellä edelleen. Sarmi ja Peticel ovat jo kotinsa löytäneet ja nyt viimein koitti Iceyn vuoro.

Sana tästä pienestä, iloisesta, häsläävästä hurrikaanista kiri erään perheen korviin ja eikä aikaakaan, kun Icey oltiin varattu. Nyt Icey enää odottaa sitä elämänsä tärkeintä matkalippua.

14.3.2017
Icey on tänään saapunut omaan kotiin Suomeen.

—————————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Icey saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Icey on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Nora Anttila

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.