Päivitetty 25.05.2018

Mediatiedote 11.5.2018: Janni Hussi ja Eva Louhivuori palaavat Romaniaan!


Janni Hussi ja Eva Louhivuori palaavat Romaniaan kodittomien koirien tueksi!

 

Liikunta-alan yrittäjä, parhaillaan Selviytyjistäkin tuttu Janni Hussi ja muusikko Eva Louhivuori matkustavat Rescueyhdistys Kulkurit ry:n aktiivien kanssa Romaniaan 14. – 17.5.2018. Matkan tavoitteena on levittää tietoisuutta Romanian kodittomien koirien tilanteesta, Kulkurien paikan päällä tekemästä eläinsuojelutyöstä ja tutustua paikallisten eläinsuojelijoiden rankkaan arkeen sekä Kulkurien yhteistyötarhoihin ja projekteihin.

Rescueyhdistys Kulkurit ry on vuonna 2012 perustettu suomalainen eläinsuojeluyhdistys. Yhdistys työskentelee eläinten olojen ja kohtelun parantamiseksi Romaniassa sekä kodittomien koira- ja -kissapopulaatioiden vähentämiseksi muun muassa sterilointiprojektein, eläinten adoptoinneilla ja muilla paikallisilla projekteilla, kuten parhaillaan käynnissä olevalla uuden tarhan rakentamisella.

Rescueyhdistys Kulkurit ry haluaa lisäksi vaikuttaa yhteistyömaansa Romanian eläinsuojelullisiin asenteisiin muun muassa valistustyön avulla. Kaikessa tekemässään yhdistys toimii arvojensa mukaisesti: vastuullisesti, suunnitelmallisesti, avoimesti ja kestävän kehityksen keinoin.

Janni Hussi ja muusikko Eva Louhivuori matkustivat ensimmäisen kerran Romaniaan helmikuussa 2017, ja nyt he palaavat takaisin voidakseen auttaa ja vaikuttaa. Matkan aikana Janni ja Eva tutustuvat esimerkiksi pian valmistuvaan uuteen koiratarhaan, osallistuvat sterilointipäivään, jossa paikalliset vähävaraiset ihmiset tuovat lemmikkejään steriloitavaksi Kulkurien varoilla, ja he tapaavat tietysti sadoittain kodittomia koiria yksityisten eläinsuojelijoiden tarhoilla.

Matka on varmasti jälleen henkisestikin raskas. Traagisilta yllätyksiltä tuskin tullaan välttymään maassa, jossa koirien kohtalo on usein kauhea. Matkan päätteeksi Janni ja Eva palaavat kotiin tuoden mukanaan kymmenen adoptoitua, onnekasta koiraa.

Janni Hussi ja Eva Louhivuori ovat tukeneet Kulkurien toimintaa jo kauan. Evalla on myös Kulkurien kautta Romaniasta adoptioitu Eddie-koira. Tällä matkalla he syventyvät entisestään yhdistyksen toimintaan, ennen kaikkea Romanian eläinsuojelulliseen tilanteeseen konkreettisella tavalla, ja tekevät osaltaan näkyväksi sitä, miksi kodittomat eläimet Romaniassa tarvitsevat apuamme.

 

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja
Salla Honkapää
salla.honkapaa(at)kulkurit.fi
p. 040 7556 081

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.