Päivitetty 24.12.2017

Kodin saanut koira: JENNY


Syntymäaika: 01/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Roxana Deissima)
steriloitu

 

 

 

Perustiedot ja taustat

24.10.2017
Roxana Deissima on toiminut aktiivisena eläinsuojelijana vuodesta 2007 alkaen. Kaikki alkoi siitä, kun Roxanan kotikulmillaan jo pidempään ruokkima koira joutui dog catchersien, eli paikallisten julmien ja väkivaltaisten rankkureiden, toimesta yhdelle Romanian kunnallisista tarhoista. Roxana lähti hakemaan koiraa takaisin ja näki ensimmäisen kerran kunnallisen tarhan kauheuden, koirien tuskan ja ihmisten julmuuden, eikä paluuta entiseen enää ollut.

Elokuussa Roxanan sattui törmäämään hellyyttävään kaksikkoon:Jennyyn ja tämän ystävään Bobbiin. Roxana oli alkuunsa huolehtinut tytöistä ja muun muassa ruokkinut niitä, mutta tienvarsi, jolla tytöt oleskelivat on sangen vaarallinen paikka, eikä Roxana tohtinut jättää näitä kahta söpöläistä sinne oman onnensa nojaan. Niinpä Bobbi ja Jenny lähtivät Roxanan mukaan ja alkavat nyt etsimään kotejaan Kulkurien adoptio-ohjelman kautta.

Jenny on kultaa. Se on sangen hauskan näköinen tirri, jolla on naamallaan kestohymy. Tämän lisäksi Jenny omaa herttaisen luonteen, joka ei jätä ketään kylmäksi. Jenny on sosiaalinen ja mutkaton ilopilleri, joka touhottelee menemään tarhalla. Siellä missä tapahtuu, niin siellä on myös Jenny. Tästä jo saattaakin arvata, että Jenny tykkää ihmisitä ihan äärimmäisen paljon ja rapsutukset ovat paras asia maan päällä. Jenny tykkää myös kauheasti leikkiä ja tuleekin hyvin myös muiden koirien kanssa toimeen. Varsinkin kaduilta asti vieressä talsinut Bobbi. Jennyn voisi kuvitella monenlaiseen kotiin. Tärkeintä on se, että tyttö saa yllinkyllin rakkautta.

Jenny painaa noin 8-9kg ja sen säkäkorkeus on 35cm

Päivitykset uusimmasta vanhimpaan

23.12.2017
Jenny saapui tänään omaan kotiinsa ja perhe sai kultaakin kalliimman joululahjan <3 Onnea Jenny ja perhe <3

23.11.2017
Jenny ollaan varattu omaan kotiinsa
——————————————————

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Jenny saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Jenny on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Nora Anttila

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.