Päivitetty 06.02.2021

Varattu koira: KATIE


Syntymäaika: 2019
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (M.G. Rescue)
steriloitu

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta
3.2.2021

M. G. Rescuen tarha M. G. Sanctuary sijaitsee Bulbucata-Stalpu -alueella, noin 30 km Bukarestin ulkopuolella. Tarha on kooltaan noin 5 000 neliömetriä. Tarhalla asuu aina kerrallaan noin 60-70 koiraa ja muutamia muita eläimiä.

Tarhan perustaja ja omistaja Mihai Grigorie on pitkän linjan eläinsuojelija. Mihai itse tekee palkkatyötä täysipäiväisesti rahoittaakseen tarhansa toimintaa ja sen lisäksi hoitaa tarhan päivittäiset asiat, päivittäin. Työntekijän löytäminen tarhalle on haastavaa, sijainnin takia työntekijän olisi helpompi asua tahalla, mutta alkeelliset olot vielä vähän keskeneräisellä tarhalla eivät liiaksi ihmisiä houkuta.

Kulkurit ovat tehneet yhteistyötä M. G. Rescuen kanssa vuodesta 2013. Voit seurata M. G. Rescuen elämää heidän Facebook-sivullaan.

Katie pelastettiin kunnalliselta tarhalta Mihain tarhalle pienen pentunsa, Pikku Prinsessan, kanssa. Katie tulee toimeen ihmisten ja muiden koirien kanssa. Katie ei ole ihan rauhallisimmasta päästä vaan ennemminkin melko energinen, avoin ja eloisa, ja tämän vuoksi Katielle etsitään ensisijaisesti kotia  lapsiperheesetä.

Katie on noin 2 vuoden ikäinen narttu ja kokoa tytöltä löytyy n. 35cm/8kg.

Päivitykset

6.2.2021

Suloinen Katie sai tänään onnellisia uutisia: se varattiin omaan kotiin. Onnea Katie ja perhe! <3

3.2.2021

Katie pääsi mukaan Kulkurien adoptio-ohjelmaan, jonka myötä neidolle löytyy toivottavasti se ikioma loppuelämän koti.

————————————————————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Katie saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Katie on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Laura Arala.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.