Kodin saanut : GEORGINA (nyk. Zina)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

GEORGINA

* n.1 vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa.

 

 

 

Georgina on äärettömän kaunis, elämänsä alkuvaiheita aloitteleva tyttönen. Georgina asustelee tällähetkellä Bukarestissa toimivan eläinlääkärin hoitolan tiloissa.

Koska Georgina on ollut koiralaumassa koko pienen ikänsä, se tulee erittäin hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Pienen kokonsa vuosi Georgina on sijoitettu hoitolan ns.”lastentarhaan”, pentujen ja toisten pienikokoisten aikuisten seuraksi. Laumassa Georgina mielummin väistää muita kuin että alkaisi tappelemaan toisten koirien kanssa.

Varsinkin uusien ihmisten seurassa Georgina on hieman ujo, mutta erittäin kiltti kuitenkin. Se istuu sylissä rauhallisesti ja antaa käsitellä itseään, vaikka ei selvästikkään ole siihen kovin paljon tottunut.

Georgina ei turhia hauku, joten sen tuleva koti voisi olla myös kerrostalossa.

Georginan säkäkorkeus on n.35 cm ja painoa tytölle on kertynyt n.10 kg:n verran.

Herkkänä ja ujona tyttönä Georgina tuntuu stressaavan isossa koiralaumassa, eikä saa tarvitsemaansa huomiota tarpeeksi. Georgina on steriloitu ja valmis matkaamaan uuteen kotiinsa.

Yhteydenotot Anna-Auroralle

Päivitetty 2.11.2012

Georgina pääsi omaan kotiin Suomeen.

Päivitetty 23.1.2013

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: