Kodin saanut: PANTER

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

PANTER

* nuori aikuinen

* uros

* Virossa.

Mustan kolli Panterin tie löytöeläintarhalle alkoi siten että paikallinen mummo löysi sen takapihaltaan, jonne se oli ilmeisesti heitetty korkean aidan yli. Mummo oli pitänyt kissaa hetken mutta koska se ei tullut muiden kissojen kanssa toimeen, mummo ei voinut muuta kuin tuoda Panter tarhalle.

Panter on todella komea isokokoinen kolli, Panteria ei ole vielä kastroitu eikä se pidä ainakaan toisista poikakissoista. Koiria Panter inhoaa. Panter on toistaiseksi pysynyt terveenä tarhalla ja onkin varsin hyväkuntoisen oloinen. Ihmisten kanssa Panter tulee juttuun, kun Panterin päästää pois häkistään sillä on meno päällä ja sylissä istumisen sijaan se lähtee mieluummin tutkimaan ympäristöään innokkaasti.

Ennenkuin Panter voi muuttaa omaan kotiinsa se kastroidaan ja testataan Fiv:n ja Felv:n varalta.

24.1.2013 Panter sai kodin Virosta.

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: