Päivitetty 16.10.2013

Kodin saanut: GORDON


 

 

GORDON

* n. 1 v

* uros

* Romaniassa

 

 

 

23.1.2013

Sisarusparvi DeeDeen, Carlosin, Buddyn ja Gordonin tarina alkaa yhdeltä Bukarestin kunnallisista tarhoista, jotka ovat varsinaisia kuolemanloukkoja koirille. Yhteistyötahomme Asociata A Doua Sansan Carmen vierailee säännöllisesti kunnallisella tarhalla ja pelastaa mukaansa yleensä jonkun onnekkaan…

Viime kesän alussa Carmen vieraili taas tarhalla ja tällä kertaa hän sai mukaansa emon kuuden lähes vastasyntyneen pentunsa kanssa. Ilman Carmenia pennut olisivat lähes sataprosenttisen varmasti kuolleet tarhalle pian. Pennuista kaksi menehtyi pian pelastumisensa jälkeen, ne eivät jaksaneet taistella, mutta pennuista neljä, tyttö DeeDee ja pojat Carlos, Gordon ja Buddy selvisivät ja kasvoivat ja vahvistuivat. Perhe vietti ensin kesän eläinklinikan hoitolassa ja syksyn tullen ne siirrettiin Glinan tarhalle, jossa ne ovat asuneet nyt noin neljän kuukauden ajan.

DeeDee ja pojat ovat saaneet elämässään jo yhden lottovoiton, ne ovat selvinneet noin 10 kuukauden ikään ja nyt ne ovat fyysisesti ja henkisesti täysin valmiita etsimään omia kotejaan, toista lottovoittoaan.

Nuori sisaruslauma on viettänyt tarhaoloissa vasta muutamia kuukausia, joten heillä on erittäin hyvät mahdollisuudet sopeutua lyhyessäkin ajassa normaaliksi kotikoiraksi.

Sympaattisen näköinen Gordon on normaali, aktiivinen, sosiaalinen, iloinen ja reipas, kuten koiranpennun tuleekin olla. Gordon tulee tarhalla hienosti toimeen sisarustensa ja muiden koirien kanssa. Ihmisiä Gordon rakastaa, koska niiltä saa huomiota, herkkuja ja paljon kaipaamia rapsutuksia ja hellyydenosoituksia.

Gordonin strategiset mitat ovat n. 50-55 cm ja parikymmentä kiloa. Säkäkorkeutta Gordonille ei varmaan paljoakaan enään kasva, mutta lihaksisto tulee vielä kehittymään liikunnan ja oikean ruokavalion johdosta.

Gordon tullaan kastroimaan ennen Suomeen tuloa.

Gordon etsii kotia aktiivisesta ja liikuntaa säännöllisesti harrastavasta perheestä. Sohvaperunaa tästä nuoresta miehestä tuskin tulee, joten satoi tai paistoi, ulos on päästävä 🙂 Gordon tuskin pahastuisi myöskään lajitoverin seurasta uudessa kodissaan.

17.2.2013

Lisätty Gordonille uusia kuvia

25.3.2013

Yhdistyksemme aktiivit matkasit maaliskuun puolessa välissä Romaniaan ja kävivät tervehtimässä muiden koirien joukossa myös Gordonia.

Gordon lienee sisarussarjan positiivisin, avoin ja ennakkoluulottomin kaveri. Vaikka Gordon olikin joukkueen iloisin ja hilpein, se ei kuitenkaan ollut täysin holtiton, vaan normaali aktiivinen koira, joka hieman yli riemastui saadessaan ihmiseltä tavallista enemmän huomiota 🙂 Gordon otti myös selkeästi eniten kontaktia ihmisiin sisaruksiinsa verrattuna.

Pojasta tuntuu kehkeytyvän varsinainen ikiliikkuja, joka taatusti muistaa tulevaisuudessa lenkittää myös omistajaansa 😉

Lisätty Gordonille muutama uusi kuva.

12.6.2013

Gordonin päivityskuvaus maaliskuulta ei ole muuttunut. Tapasimme pirteät ja vauhdikkaat pisamaperheen sisarukset kesäkuun alussa Romanian matkallamme.

Godon on rohkea ja positiivinen poika, joka tulee hakemaan ihmisiltä rapsutuksia ja tuumailee samalla josko saisi suuhunsa myös jotein herkkuja 🙂 Tämä aktiivinen ja touhukas pentue osaa myös rauhoittua alun koheltamisen jälkeen. Sählääminen sisarusten osalta on hyväntahtoista, he ovat vain niin suunnattoman onnellisia saamastaan huomiosta ja yksinkertaisesti uteliaita.

Gordonin, kuten muidenkin sisarusten soisi saavan oman kodin piankin, jotta opiskelu kotikoiraksi harjoituksineen voisi alkaa. Tästä pojasta tuleva omistaja saa mainion, liikunnallisen ja hauskan kaverin!

26.7.2013

Myöskään Gordon pojan tapaaminen ei unohtunut Kulkureiden heinäkuun vierailun aikana. Edelleenkin iloiset sisarukset touhuavat päivät keskenään ja kun häkkiin saapuu vieraita, on ilo huipussaan.

Sisarusparvesta DeeDee on jo lähtenyt omaan, uuteen kotiinsa ja Carlos on varattu. Koska olisi raikulipoika Gordonin vuoro?

Lisätty muutama uusi kuva ja video pojalle.

31.8.2013

Pisamaperheen sisarusparvesta ovat Glinan tarhalla jäljellä enään Gordon ja Buddy. Elokuun reissulaiset kävivät tervehtimässä poikia ja veivät heille terveisiä Suomesta.

Aktiivit kirjasivat Gordonista seuraavaa: “todella ystävällinen, innokas ja rakastaa ihmisiä. Hyppii jatkuvasti syliin, kameran kanssa sai olla varovainen tämän herran ollessa läsnä koska vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti 😉 Riehakas ja energinen, veljeksistä selkeästi dominoivampi.”

Gordonilla siis edelleen aktiivinen ja harrasteiden täyttämä koti hakusessa 😉

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

10.10.2013

Gordon on varattu toiselle Glinan tarhaa avustavalle taholle, Saksaan jonne poika matkustaa 17.10.13.

Gordonin varausta hoiti Kata

Glinalla 18.7.2013

Pisamaperheen arkea vidoituna, kuvattu 5.6.2013


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.