Päivitetty 25.09.2015

Kodin saanut koira: LADY BLUE


Lady Blue 5/2015

Lady Blue 5/2015

LADY BLUE

* narttu

* n. 3-4 vuotta

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

20.3.2015
Maaliskuun Romanian reissullaan yhdistyksen aktiivit vierailivat yhteistyökumppanimme Suflete Dragin tilapäisellä tarhalla Jilavassa. Suflete Dragilla on käynnissä suuri projekti tällä hetkellä, sillä rakenteilla on uusi tarha. Tämä projekti on loppusuoralla ja pian koirat jotka nyt ovat Jilavassa pääsevät muuttamaan uudelle tarhalle.

Kaunis Lady Blue on yksi koirista joka on Jilavassa ja pääsi mukaan adoptio-ohjelmaamme. Arvioitu ikä on noin 3-4 vuotta. Kooltaan Lady Blue on noin 45-50cm korkea ja painoa on reilu 15kg.

Lady Blue saatiin yhteistyökumppanimme ansiosta pois Oltenitan kunnalliselta tarhalta.

Luonteeltaan Lady Blue on rauhallinen ja alistuvainen. Tämä tyttö on sosiaalinen muiden koirien kanssa ja osaa puhua koiraa erittäin hyvin. Ihmisille Lady Blue on todella nöyrä ja ottaa oman aikansa ennen kuin tulee tutustumaan. Tulevassa kodissa voisi hyvin asua kiltti ja reipas koirakaveri jo ennestään.

12.5.2015
Yhdistyksen tytöt tapasivat myös Lady Bluen käydessään Suflete Dragin tarhalla vierailulla toukokuun reissullaan.

Lady Blue on iloinen ja innokas ja se haluaisi kovasti leikkiä mutta ei oikein uskalla. Lady Blue on hauska ja hyvätahtoinen koira joka on muiden koirien kanssa hienosti.
Lady Blue on tullut hieman varovaisemmaksi sitten viime reissun ja hakee kauniisti huomiota ihmisiltä. Hieman tassuttelee edestakaisin häkissä.

Lady Blue on edelleen tasapainoisen oloinen koira. Tämä kaunis koira odottaa edelleen sitä omaa kotiaan. Lisätty uusia kuvia.

13.7.2015
Tapasimme ihastuttavan Lady Bluen heinäkuun reissullamme. Tämä elämäniloinen tyttö asustelee Jilavan tarhalla ja otti meidät iloisesti vastaan. Lady Bluesta huomaa, että tyttö tykkää kovasti Alina Murgusta, sillä häntä vastaan Lady Blue hieman hyppi. Muuten haki kovin nätisti ja kivalla tavalla huomiota. Lady Blue hieman jännitti muita tarhan työntekijöitä mutta jakeli meille pusuja kun olimme hetken istuneet häkissä. Erittäin sympaattinen ja ihana tyttö!

Voit katsoa videon Lady Bluesta täältä.

25.9.2015
Tämä kaunis ja iloinen koira pääsee jatkamaan elämäänsä Ranskassa. Au revoir, Lady Blue ja ole onnellinen <3

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen.

Kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan.

Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Lady Blue saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Lady Blue on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Mia Takolanderille

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.