Päivitetty 09.10.2021

Kodin saanut koira: LEEVI


Syntymäaika: 2019
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association)
kastroitu

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta
1.2.2021

Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan. Eläinlääkäriklinikka OneVet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut OneVetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi. Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Adina perusti One Rescue Association -yhdistyksen vuonna 2017 ja yhdistyksellä on tarha Cosobassa noin puolen tunnin matkan päässä Bukarestista. Tarhalla asuu useita satoja koiria. One Rescue Associationin tarha on kuitenkin romanialaisittain hyvä, sillä siellä on päivittäin eläinlääkäri, koirat hoidetaan ja niiden elinolosuhteita pyritään parantamaan jatkuvasti.

Noin 1-vuotias, pieni uroskoira Leevi hylättiin muutama kuukausi sitten Cosoban tarhalle Adinan hoiviin entisen omistajansa toimesta. Hän toi koiran ilmaiseen kastrointiin, mutta ilmoittikin sitten, ettei halua koiraa takaisin. Niinpä Adina otti Leevin tarhalle ja se pääsee nyt etsimään uutta kotia Kulkurien adoptio-ohjelman kautta.

Leevi on todella ihmisrakas ja iloinen nuori mies, joka viihtyy sekä ihmis- että koiraseurassa. Se haukkuu jonkin verran, mutta ei ole tarhalla mikään räksyttäjä, ja vaikuttaa kaikin tavoin sopeutuvaiselta ja reippaalta pieneltä koiralta. Onhan sen taustakin perheessä, joten kokemuksia ihmisten kanssa elämisestäkin löytyy ennestään. Leevi voisi sopia monenlaiseen perheeseen, myös ensikoiraksi.

Kooltaan Leevi on pieni koira, se painaa noin 6 kiloa ja on noin 30-35 cm korkea.

Päivitykset
14.08.2021
Pitkän odotuksen jälkeen Leevi saapui vihdoinkin Suomeen.

17.02.2021
Leevi on varattu omaan kotiin.

1.2.2021
Leevi aloitti kodinetsinnän Kulkurien adoptio-ohjelmassa.


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Leevi saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Leevi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Leevin yhteyshenkilönä toimii Sarianna Syrjä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.