Päivitetty 15.02.2019

Kodin saanut koira: LEMPI


Syntymäaika: 2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association)
steriloitu

Perustiedot ja tausta
14.12.2018
One Rescue Associationin tarha sijaitsee Cosobassa, n. puolen tunnin matkan päässä Bukarestissa. Tarhaa ylläpitää eläinlääkäri Adina Vladut, joka omistaa myös Onevet-klinikan yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa. Adina on eläinlääkäri ja tekee koko ajan myös eläinsuojelutyötä Romanian kulkukoirien hyväksi. Vuonna 2015 hän vuokrasi Cosobasta vanhan maatilan, jonne perusti tarhan kodittomille koirille. Romaniassa kulkukoirien määrä on uskomattoman suuri, niitä on miljoonia ja niiden olot kaduilla ja kujilla ovat erittäin huonot. Vuonna 2017 Adina Vladut perusti One Rescue Association -yhdistyksen, jonka kanssa Kulkurit tekee yhteistyötä.
Pikkuinen, söpö Lempi asuu tarhalla ladossa yhdessä Dealy-koiran kanssa. Lempi jätettiin tarhalle pentunsa kanssa, ja pentu on jo adoptoitu Suomeen. Lempi oli hiukan arka aikaisemmin, mutta nyt reipastunut huomattavasti. Lempi on iloinen hännänheiluttaja ja toisaalta rauhallinen tilanteen seurailija. Vaikka ihmisen kosketus on hiukan hämmentävää, se tulee kuitenkin lähelle ja hakemaan rapsutuksia ja nameja muiden mukana. Se vaikuttaa pehmeältä luonteeltaan ja voisi siksi jäädä dominoivamman koiran varjoon.
Lempi voisi sopia rauhalliseen kotiin, toisen samantyyppisen koiran seuraksi, mutta myös ainokaiseksi koiraksi perheeseen. Kotiin päästyään se varmaan myös vilkastuu ja reipastuu lisää.
Lempi on n. 25 cm korkea ja painaa vaatimattomat viitisen kiloa.

15.2.2019
Lempi aloitti kotikoiran elämän 9.2.2019.

8.1.2019
Lempi on varattu omaan kotiin!

27.12.2018
Lempistä on tullut useita kyselyjä, emme ota vastaan enää uusia.

17.12.2018
Lempi-tyttönen on lisätty Kulkureitten adoptio-ohjelmaan.
_____________________________________________________________________
Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Lempi saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Lempi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan koiran terveyteen ja kustannuksiin.

Lempin yhteyshenkilö: Virva Kaavi

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.