Päivitetty 13.09.2018

Kotia etsivä koira: LILLYFEE


Syntymäaika: 11/2010
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa, M.G. Rescue
steriloidaan

 

Perustiedot ja tausta
13.9.2018

M.G.Rescue on Romanialaisen eläinlääkäri ja -suojelijan Mihai Grigorien perustama taho, jonka huostassa on useita erilaisia eläimiä. Mihai on toiminut kodittomien eläinten kanssa pitkään ja tehnyt yhteistyötä Kulkureille tuttujen tahojen, kuten OneVet, Carmen Mandescu, Alina Murgu, jne., kanssa. Kulkurit ovat auttaneet Mihaita jo koirien adotioiden saralla, mutta nyt olemme laajentaneet yhteistyötä myös sterilointeihin.
Mihain eläinrakkaus ei rajoitu lajiin ja mikäli huostaan tulee eläin jonka hoito ei ole Mihaille vielä tuttua, tarttuu hän toimeen ja opettelee uutta.

Aktiivimme tapasi Lillyfeen viimeksi keväällä. Siellä se, tarhalla edelleen omaa kotiaan odottaa.
Se otti vieraansa vastaan jälleen täynnä iloa ja energiaa.
Lillyfee on vahvahkon oloinen ja tarvitsee varmasti paljon fyysistä liikuntaa olemuksensakkin puolesta. Se olisi ihanteellinen lenkki- tai juoksukaveri jollekkin, joka tykkää ulkoilla ja reippailla paljon.
Illan tullen se  käpertyisi jalkopäähän ja ennen kuin se nukahtaisi, se vilkaisisi ihmistään  ja pohtisi onnellisena, että huomenna sitten, juostaan taas yhdessä.

Päivitetty 13.9.2018
Videolla, jonka on kuvannut Mihai, Lillyn saadessa aktivointilelun. Lillyfee ensin ihmettelee ja rupeaa sitten touhuamaan. Sellainen se on; touhukas ja aktiivinen koira joka ansaitsisi niin paljon enemmän kuin mitä tarhalla saa.

Kuvia ja video lisätty maaliskuulta.

1.12.2017

Tapasimme marraskuun aktiivireissullamme energisen Lillyfeen. Se on asunut tarhalla jo kauan.
Aikoja sitten se oli syystä tai toisesta päätynyt kunnalliselle tarhalle neljän sisaruksensa kanssa. Lillyfeen pelastus oli  Mihai, joka oli ottanut sen suojiinsa, yhden sisaruksensa kanssa.
Energinen Lillyfee oli hyvin stressaantunut ahtaista häkkioloista sekä muutosta tarhalta toiselle. Sille oli tullut herkästi  kahnauksia sisaruksensa kanssa, juurikin stressitasojen hipoessa pilviä ja yksi näistä kahnauksista oli ollut kohtalokas sisarukselleen.
Lillyfee oli kuitenkin meille, vieraille ihmisille erittäin kiltti ja nautti suunnattomasti saamastaan huomiosta. Se hyppi ja pomppi innoissaan meitä vasten ja korkeahkosta koostaan huolimatta, kuvitteli olevansa sylikoira.
Energiaa sillä tosiaan riitti. Meille kerrottiin että se rakastaa juosta, juosta vaan päättömästi eteenpäin, kun sille annetaan siihen tilaisuus tarhan ulkoaitojen sisällä, turvallisella nurmikko kentällä.
Lillyfeen tulevalla kodilla tulee olla sille paljon aikaa ja kärsivällisyyttä annettavaksi. Aikaisempi koirakokemus katsotaan ehdottomasti eduksi, sillä energiaa pursuavalla Lillyfeellä riittää opeteltavaa kotikoiran saappaissa.
Lillyfee etsii myös kotia, jossa se saa ainoana lemmikkinä täyden huomion ihmisiltään.

Lillyfee on kooltaan isohko, korkea mutta kapea vartaloinen. Se painaa n. 20-25 kg ja on n. 55 cm korkea.
___________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Lillyfee saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Lillyfee on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö :  Marika Stillman

 

<3 Lillyfee

look at our beautiful Lillyfee…….she's such a clever girl. She's in our care since she was a baby……but we don't have any request for her. After 3 years in the shelter she deserves an own home. Please help us and share our Lillyfee…….perhaps soon she will be a lucky girl.Thank you <3

Publiée par M.G. Rescue sur Dimanche 1 juillet 2018

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.